Bronson (2008) 64

Michael Peterson egész életében arról álmodozott, hogy híres lesz. A forrófejű, huszonkét éves srác úgy gondolta, ennek legegyszerűbb módja, ha kirabol egy postahivatalt. Peterson-t azonban gyorsan elfogták és hét év börtönbüntetésre ítélték. Végül több mint harmincnégy évet töltött rács mögött,… [tovább]

angol
angol · magyar

Képek 5

Szereposztás

Tom HardyCharles Bronson / Michael Peterson
Kelly AdamsIrene
Katy BarkerJulie
Luing AndrewsHysterical Screw
Andrew ForbesCharlie apja
Matt KingPaul Daniels
James LancePhil
Juliet OldfieldAlison
Hirdetés

Kedvencelte 6

Várólistára tette 52


Kiemelt értékelések

Haspók 

Nehezebben ment le,mint gondoltam volna,de kétségtelenül Hardy egyik legjobb szerepe.

sipiarpi 

Nem nagyon tudom hová tenni ezt az embert, akár csak a brit igazságszolgáltatás. Hardy remekül alakítja elmebajos, agresszív főhősünket, szóval miatta érdemes megnézni.

phantomoftardis 

A film, ahol Tom Hardy alakítása csak holy shit (mondjuk melyik filmben nem az?), s a film legnagyobb erőssége is ő volt. Nem egy átlagos, megszokott film, aminek a koncepciója az elején nagyon tetszett, aztán a végére, mintha kicsit kifulladt volna, egyszerűen az egyedibb ötletek szép lassan kikoptak belőle. Mégis összességében egy érdekes film volt, amit egyszer érdemes megnézni, ha másért nem, akkor csak Tom Hardy brillírozásáért.

agi89

Sok-sok éve már hogy @NaNa_88 mutatott belőle részeket és mondta hogy feltétlen nézzem meg. Eddig halogattam. :D

De most…
APÁM! Hogy ez mennyire beteg és mégis fantasztikus!
Tom Hardy zseniális színész!!! Eddig is tudtam, meg imádtam, de itt valami fenomenális. Tényleg. Annyira hitelesen alakítja Michael Petersont avagy Charles Bronsont. Hátborsóztatóan jól.

Imádom az őrülteket – tudom furcsa kijelentés, de tényleg bírom a róluk szóló filmeket, könyveket. És ez a film mindent megtestesít, hogy miért.
Imádom az egész felépítését. Annyira jól van megkomponálva.

Tuti többször újranézős.

Osli75 

Tom Hardy nagyon nagyot alakít ebben a filmben. Zseniális!
Hihetetlen, hogy ez egy igaz történet!

Little_Monster 

Tom Hardy zseniális, talán a filmjei közül ez az egyik, amelyikben ez leginkább megmutatkozik. A filmkészítés stílusa egyéni, nem mondanám, hogy a kedvenceim közül való, de míg ilyen főszereplőt nézhetek, addig könnyű kibírni.

Corvus_CoRex 

Lol! Majdnem egy éve láttam éppen! :D
Most a börtönös kihívás miatt néztem újra, de amúgy is tervbe volt véve. Mert mikor először láttam, úgy gondoltam, hogy ez mennyire szörnyű már, nem értettem, hogy élhet valaki így?

Aztán néhány nap múlva rá kellett jönnöm, hogy én ugyanezt csinálom.
Én is börtönben rohadok bizonyos értelemben, és én is legtöbbször dühös vagyok. Néha sikerül elfojtanom, néha dühkitöréseim vannak, kicsit művészlélek is vagyok, valamikor híres is szerettem volna lenni (igaz csak a pénz miatt, hogy gazdag lehessek), mazochista is vagyok, sokszor lelnek meg fura emberek és tökre megértettem azt is, amikor hazament és nem lelte a holmijait, még az ágyacskáját sem… =(
Nekem még megvan a régi ágyacskám, de ha szüleimen múlna, már nem lenne. :(

1 hozzászólás
shieldmaidenwithflowers

Nekem ez a film tetszett. Annyira szürreálisan volt megoldva, hogy olyan volt, mint egy elvont művészeti alkotás. Én megláttam benne a szépséget. (lehet baj van az agyammal) Tom Hardy itt is bebizonyította, hogy egy igazi zseni, korunk egyik legnagyszerűbb színésze. Lenyűgözött ez a film. Persze, én is láttam, hogy brutális, és néhol undorító, de mégis lenyűgözött.

NaNa_88 

Nagyon durva ez a film. Nagyon durva Tom Hardy. Valószínűleg azért is éreztem így mert valós eseményeken alapszik. De tény, hogy Tom bácsi itt nagyot alakított.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján