A kíméletlen (2017) 9

A Prayer Before Dawn
116' · francia, amerikai, angol, kínai, kambodzsai · akció, életrajzi, krimi 16

Egy fiatal angol bokszolót pitiáner drogügyletek miatt Thaiföld legkeményebb börtönébe zárják. Billy Moore számára hamarosan világossá válik, hogy a kegyetlen helyen csak akkor maradhat életben, ha alkalmazkodik a fegyház belső szabályaihoz. A börtön poklából és kilátástalan helyzetéből egyetlen… [tovább]

angol
angol · magyar

Szereposztás

Joe ColeBilly Moore
Vithaya PansringarmPreecha tiszt
Panya YimmumphaiKeng
Nicolas ShakeDoktor
Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 50


Kiemelt értékelések

JustABookishSoul

Majdnem két órás film, amiben nagyon beszéd nincs is, vagyis ha van, az csak thaiul van, ami tökéletesen szemléltette az angol srác helyzetét, hogy semmit sem ért meg belőle, és hogy teljesen magára van utalva. Egészen az utolsó 20 percig nem sejtettem, hogy ez egy igaz történet, ami aztán még jobban sokkolja az ember. Egyedüli fehér srácként túlélni 3 évet Thaiföldön a legveszélyesebb börtönben..hát le a kalappal!
Amit még kiemelnék…sőt, egyszerűen fenomenális volt az Joe Cole, aki eljátszotta Billy-t! Neki a munkásságát még a Skinstől kezdve kezdtem el követni, és szerintem hatalmas potenciál van benne és ebből a filmből ez teljességgel átjött! Megérdemelne az alakításáért valami díjat, és érdemes lesz odafigyelni rá a jövőben!


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján