Brightburn: A lángoló fiú (2019) 54

BrightBurn
91' · amerikai · sci-fi, horror 18

Mi történne, ha Superman egy gonosz kisgyerek lenne…?

angol · magyar
magyar

Szereposztás

Jackson A. DunnBrandon Breyer / Brightburn
Elizabeth BanksTori Breyer
David DenmanKyle Breyer
Jennifer HollandMs. Espenschied
Matt JonesNoah McNichol
Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 83


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Alapvetően nem rossz film, de nem is annyira jó. Az alapsztori érdekes volt, de egyáltalán nem lett kedvenc. Az elején még annyira érdekelt, hogy mi fog ki sülni belőle, de a közepe tájt már bele untam. Annyira gagyi volt a maszkja a srácnak, és egyáltalán nem is volt szimpatikus számomra. Nagyon gyenge volt az egész, cseppet sem ijesztő, és a vérengzős részek sem voltak annyira jók, és a vége pedig pfff… Nem nagy durranás volt az egész, de még elfért volna benne pár vérengzős rész. A szereplők uncsik voltak, a zenék sem igazán voltak annyira jók.

LoneWolf

Egy izgalmas koncepcióból sikerült egy dögunalmas filmet varázsolni és ez a 90 perc legalább 2 órának tűnt, miközben alig történt valami. Pár 'brutális' (Mihez képest) gyilkosság, nulla fordulat, kiszámítható, tucathorrorba illő végkifejlet. Egyedül a stáblistás jelenetsor tetszett, hisz spoiler belengette. Ennek ellenére miért 6 csillag? Nos, a gyerekközpontú horrorok számomra még mindig hátborzongatók, (Az Árva pl. a mai napig kísért.) plusz továbbra is reálisabbnak tartom, hogy egy ilyen képességekkel felnövő lény, hatalommániás őrültté váljon, akármennyire is példásan nevelik őt a szülei. Az sem mellékes, hogy rengeteg pocsékabb darabot láttam már és egynek azért bőven elment.
spoiler

pvik13 

Megadta azt amire számította, viszont annál többet már nem nagyon tudott nyújtani. A végén lévő meglepő csavar plusz azért az ilyen jóóóó véres jelenetek azok odatették.

Papillon_εïз 

Ez meg mi a bánat volt? Egy téma, amit ezerszer láttunk már…

BeL1eVe

Hihetetlen, hogy egy ilyen baromi érdekes alapkoncepcióból, hogy lehetett egy ilyen jellegtelen, összecsapott, ergyán előadott filmet kihozni.
Voltak intőjelek a film előtt, de úgy voltam vele, hogy csak lesz tán benne valami, ami leköt, egy minimális érdekes gondolatiság. De annyira amatőr módon van az egész tálalva, hogy nem is értem ez miért van a mozikban. Borzasztó nagy csalódás.

rhysciar

Meh… voltak benne jó pillanatok, de amúgy ritka kiszámítható, gagyi és logikátlan a történetvezetése is. Egyedül az apa karaktere valamirevaló, de hát szegényem egyedül nem tudja elvinni a hátán a filmet, pláne úgy, hogy nem ő a főszereplő.

Laren_Dorr 

Ebből a koncepcióból sokkal többet is ki lehetett volna hozni, mint egy középszerű slasher.

Zálog

Hitvány egy film. Papír karakterek, még jump scare-nek is gyenge ijesztegetős hanghatások, rossz zene, rossz vágás. Nincs másfél óra, de rettenetesen vontatott. Legalább látvány lett volna, vagy darálás. A szereplőkkel nem lehet azonosulni, mert egyrészt kidolgozatlanok, másrészt nyilvánvaló, hogy esélyük sincs. Ja és hatalmas spoiler: spoiler Kidobott pénz.

Sunshine 

Ezt nem nekem találták ki, sorry. Az eleje érdekesen indult, de aztán valahol átment… nem túl érdekesbe.

Kingslayer

Én fiam! ^_^
További véleményemet @csokidani már megfogalmazta, felelegesnek tartom leírni még egyszer. Noha nálam nyolc csillagot ért, meg egy szívet is, mert már évek óta álmodozom egy naturalista szuperhősös és/vagy szupergonoszos filmről, ahol végre nem csak horzsolások keletkeznek a normál képességű embereken, ha egy szuperképességű odacsap nekik, haha :D


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján