Brightburn: A lángoló fiú (2019) 15

BrightBurn
91' · amerikai · sci-fi, horror 18

Mi történne, ha Superman egy gonosz kisgyerek lenne…?

angol · magyar
magyar

Szereposztás

Jackson A. DunnBrandon Breyer / Brightburn
Elizabeth BanksTori Breyer
David DenmanKyle Breyer
Hirdetés

Várólistára tette 99


Kiemelt értékelések

BeL1eVe

Hihetetlen, hogy egy ilyen baromi érdekes alapkoncepcióból, hogy lehetett egy ilyen jellegtelen, összecsapott, ergyán előadott filmet kihozni.
Voltak intőjelek a film előtt, de úgy voltam vele, hogy csak lesz tán benne valami, ami leköt, egy minimális érdekes gondolatiság. De annyira amatőr módon van az egész tálalva, hogy nem is értem ez miért van a mozikban. Borzasztó nagy csalódás.

Zálog

Hitvány egy film. Papír karakterek, még jump scare-nek is gyenge ijesztegetős hanghatások, rossz zene, rossz vágás. Nincs másfél óra, de rettenetesen vontatott. Legalább látvány lett volna, vagy darálás. A szereplőkkel nem lehet azonosulni, mert egyrészt kidolgozatlanok, másrészt nyilvánvaló, hogy esélyük sincs. Ja és hatalmas spoiler: spoiler Kidobott pénz.

csokidani 

Ez szerintem teljesen rendben volt.
Alaptalanul volt ennyire lehúzva, teljesen korrekt film. A nagy horrorosoknak nyilván nem eléggé horror, de az elmúlt évek horroripari átlagához képest jó mozi és még az alapötlet is oké. A kis srác jól hozta a pszichopata E.T-t, végre nem egy átlagos kuglifejű fiút választottak a gonosz ifjú szerepére. Jól is volt fényképezve és engem teljesen lekötött, nem untam egy percre sem. Persze nem világmegváltó és nem mestermű de remek iparosmunka.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján