Kedvencelte 2

Várólistára tette 79


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Alapvetően nem rossz film, de nem is annyira jó. Az alapsztori érdekes volt, de egyáltalán nem lett kedvenc. Az elején még annyira érdekelt, hogy mi fog ki sülni belőle, de a közepe tájt már bele untam. Annyira gagyi volt a maszkja a srácnak, és egyáltalán nem is volt szimpatikus számomra. Nagyon gyenge volt az egész, cseppet sem ijesztő, és a vérengzős részek sem voltak annyira jók, és a vége pedig pfff… Nem nagy durranás volt az egész, de még elfért volna benne pár vérengzős rész. A szereplők uncsik voltak, a zenék sem igazán voltak annyira jók.

Nihilchan

A gonosz gyerek elég elcsépelt téma, mégis imádom. Most komolyan; nincs szörnyűbb, mint egy creepy kölyök… Szóval, én kifejezetten kíváncsi voltam erre a filmre. De sajnos hatalmas nagy csalódás volt. Az általam kedvelt koncepcióból sikerült egy érdektelen, unalmas és gyenge történetet összehozni. Pedig én láttam fantáziát benne.
Annyira azért nem rossz, hogy ne lehetne egyszer megnézni, de abszolút felejtős sztori. Ráadásul kicsit sem ijesztő.

LoneWolf 

Egy izgalmas koncepcióból sikerült egy dögunalmas filmet varázsolni és ez a 90 perc legalább 2 órának tűnt, miközben alig történt valami. Pár 'brutális' (Mihez képest) gyilkosság, nulla fordulat, kiszámítható, tucathorrorba illő végkifejlet. Egyedül a stáblistás jelenetsor tetszett, hisz spoiler belengette. Ennek ellenére miért 6 csillag? Nos, a gyerekközpontú horrorok számomra még mindig hátborzongatók, (Az Árva pl. a mai napig kísért.) plusz továbbra is reálisabbnak tartom, hogy egy ilyen képességekkel felnövő lény, hatalommániás őrültté váljon, akármennyire is példásan nevelik őt a szülei. Az sem mellékes, hogy rengeteg pocsékabb darabot láttam már és egynek azért bőven elment.
spoiler

pvik13 

Megadta azt amire számította, viszont annál többet már nem nagyon tudott nyújtani. A végén lévő meglepő csavar plusz azért az ilyen jóóóó véres jelenetek azok odatették.

Papillon_εïз 

Ez meg mi a bánat volt? Egy téma, amit ezerszer láttunk már…

Sunshine 

Ezt nem nekem találták ki, sorry. Az eleje érdekesen indult, de aztán valahol átment… nem túl érdekesbe.

Laren_Dorr 

Ebből a koncepcióból sokkal többet is ki lehetett volna hozni, mint egy középszerű slasher.

BeL1eVe

Hihetetlen, hogy egy ilyen baromi érdekes alapkoncepcióból, hogy lehetett egy ilyen jellegtelen, összecsapott, ergyán előadott filmet kihozni.
Voltak intőjelek a film előtt, de úgy voltam vele, hogy csak lesz tán benne valami, ami leköt, egy minimális érdekes gondolatiság. De annyira amatőr módon van az egész tálalva, hogy nem is értem ez miért van a mozikban. Borzasztó nagy csalódás.

rhysciar

Meh… voltak benne jó pillanatok, de amúgy ritka kiszámítható, gagyi és logikátlan a történetvezetése is. Egyedül az apa karaktere valamirevaló, de hát szegényem egyedül nem tudja elvinni a hátán a filmet, pláne úgy, hogy nem ő a főszereplő.

csokidani 

Ez szerintem teljesen rendben volt.
Alaptalanul volt ennyire lehúzva, teljesen korrekt film. A nagy horrorosoknak nyilván nem eléggé horror, de az elmúlt évek horroripari átlagához képest jó mozi és még az alapötlet is oké. A kis srác jól hozta a pszichopata E.T-t, végre nem egy átlagos kuglifejű fiút választottak a gonosz ifjú szerepére. Jól is volt fényképezve és engem teljesen lekötött, nem untam egy percre sem. Persze nem világmegváltó és nem mestermű de remek iparosmunka.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján