Kedvencelte 7

Várólistára tette 118


Kiemelt értékelések

TejesMasni 

Elképesztően jó film, teljes egészében odaszegezett a képernyő elé! Nekem nagyon tetszett, sőt bekerült a kedvenceim közé, biztos, hogy még meg fogom nézni jó párszor. :) A története érdekfeszítő, a jelenetek izgalmasak, a világa lenyűgöző, a karakterek sokszínűek, a párbeszédek humorosak és a zenéje is nagyon jó. Ha lenne belőle sorozat azt is szívesen megnézném, ebből az elképesztő történetből még sok mindent ki lehetne hozni. Szívesen belenéznék az előzményekbe, a háttértörténet részleteibe. Ajánlom mindenkinek, aki szereti a mágikus lényeket és a mágiát! És ha nem, akkor is érdemes megnézni a pozitív élmény és a szórakozás miatt! :)

2 hozzászólás
Bence211 

A Netflix új filmje, a Bright ugyanis a világunkat egy nem éppen mindennapi szemszögből mutatja be, ahol a különböző fantasykból ismert lények nemes egyszerűséggel úgy sétálnak az utcákon a hétköznapi emberek között, mintha ez teljesen természetes volna. A oldalunkon a filmről részletesebben is olvashattok. : http://filmdoboz.hol.es/…

Chriss 

Egy újszerű dark fantasy, ami egy kicsit lassan indul, de amikor felveszi a fonalat, robog ezerrel. Nagyon tetszett az orkok és tündék bemutatása ebben a „mai, városi” környezetben. A mágia és a varázslat hétköznapibb köntösbe bújtatva. A színészek is jók voltak, Will Smith érzésem szerint néhol kicsit túljátszotta a laza csávót, de még bőven belefért. Mindenképpen várom a folytatást. :)

2 hozzászólás
TiaManta 

Határozottan nem rossz. Tele van hepehupával, hibákkal melyet még bőven javíthattak volna, de az elgonodolás nem rossz. Végülis ez egy elf, ember, ork stb lényekkel megáldott fantasy a mai világban, rendőr sztoriba ágyazva. Többet szeretem volna tudni a háttérről, mert elég vérszegény. De ezt egy film alatt nehéz lenne jól összehozni.

rhysciar

Ez egy nagyon erős, ütős, és utolérhetetlen film is lehetett volna, ha:
1. a világot részletesebben bemutatják
2. ha a történet nem egy krimi-akció lett volna
3. ha a karakterek egyedibbek lettek volna.
Amit én itt rettenetesen hiányoltam, azok a félvérek. Most ennek természetesen lehet biológiai oka, de szóba sem kerültek, úgyhogy hiányoltam.
Aztán bár Jakobyt imádtam végig, igazság szerint nem sokat adott hozzá a filmhez az, hogy ő egy ork. Az elfeket viszont bírtam, de azért jó lett volna többet megtudni róluk is.
Egyébként maga a világ kimondottan érdekes, és komolyan elnéztem volna még jó pár órán át, respect érte, akinek kipattant a fejéből, csak sajnos maga a történet ellaposította. Így is kiemelkedik a többi film közül, de túlságosan bánt, hogy ennél sokkal de sokkal több is lehetett volna.
All in all az alapötlet remek, le a kalappal érte, csak kár, hogy unalmas a film. :(

2 hozzászólás
Szencsike 

Ez aztán jó kis zúzás volt, egy különleges világban. Nem gondoltam volna, hogy egy ork valaha szimpatikus lesz, de Nick jó arc, sőt, igazából sokkal jobb volt mint Will Smith karaktere :) Sajnálom, hogy csak fel-fel villantottak valamit a világból, mert azt hiszem lenne alapanyag itt bőven. Fasza film, igazi akciófilm a varázsvilágban :)

LoneWolf 

A pontok többségét az eredetiségért kapja, hiszen az egyszerű, zsarus drámán gyönyörűen csavart egyet a fantasy töltelék. Ritkán látni manapság efféle kockázatvállalást és megértem, hogy valószínűleg pont emiatt sem vitték moziba a filmet. Lehetett volna rajta még mit csiszolni, több faj, (A pillanatnyi sárkány, kentaur és tündér szereplések sajnos nem elégítették ki a kíváncsiságom.) vagy a világ részletesebb bemutatásval sajnos nem éltek a készítők és a kihagyott ziccerek miatt sajnos képtelen vagyok több csillagot adni neki. Ezen kívül kissé erőltetettnek éreztem, hogy az orkok lettek az új 'fekete közösség', de legalább pl. Will Smith karaktere tűrhetőbb lett, mint mondjuk a Suicide Squad-ban. Összességében ez egy sorozat pilot-nak tökéletes, egy teljes értékű műnek azonban kevéske és a negatív kritikák miatt sajnos nem valószínű, hogy számíthatunk bármiféle folytatásra…

2 hozzászólás
dulkap 

Nem annyira rossz film, mint ahogy indul, bár eléggé zavaró, hogy az orkok inkább tűnnek pigment betegségben szenvedő embereknek, mint fantasy lények. Kicsit több humort is elbírt volna a film és azt se bántam volna, hogy nem az utolsó 10 percben derül ki, hogy miről is szól a film a nagy katyvasz közepette. De egyszer meglehet nézni a filmet.

piciszusz 

Akár jó is lehetett volna. Tetszett az ötlet, hogy nem csak emberek élnek a földön, de sajnos a film kapkodós akció lett és nem mutattak be semmit értelmesen. Vagdalkoztak a szavakkal, de nem mondták el később sem, hogy mit jelent, szóval nekem ez kapkodós és kevés volt, de azért egynek jó volt :)

csokidani 

Nem rossz mozi, egyszeri szórakozásra tökéletesen megfelel. Jó a világ amit kitaláltak, kellően szikár, sivár, nincs agyonszirupozva a környezet. Will hozza a szokásos keménykedős de laza, szarkasztikus-beszólós stílust ami annyira jól áll neki (gondolom a való életben is ilyen). A vége felé voltak először gondjaim a filmmel, de nem vészes. Remek sorozatot is lehetne csinálni a filmből. Összességében nem hibátlan, de jó mozi (más kérdés ha nem Will a főszereplő akkor mennyire lett volna nézhető…)


Népszerű idézetek

Bogesxd 

Jakoby: Can't hide it, Ward. Humans have physical tells.
Ward: Tells, huh?
Jakoby: Yeah. It's called a face.

brvstarr

Jakoby: I think we might be in a prophecy.
Ward: We're not in a prophecy, all right? We're in a stolen Toyota Corolla


Folytatása

Összehasonlítás

Bright


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján