Beautiful Mind (2016–2016) 5

뷰티풀 마인드 (Byutipul Maindeu)
60' · dél-koreai · sorozat, krimi, rejtély 15
1 évad · 14 rész

A 16 részes sorozat egy zseniális idegsebészről, Lee Young Ohról szól, akit Jang Hyuk alakít. Lee Young Oh egy agyi sérülésnek köszönhetően nem képes az empátiára. Rendkívül jó a logikája és ügyesen következtet, azonban kollégái és páciensei felé olyan, mint egy jégcsap. De egy nap minden… [tovább]

koreai · angol

Képek 1

Szereposztás

Jang HyukLee Young O
Park So DamGye Jin Sung
Yoon Hyun MinHyun Suk Joo
Park Se YoungKim Min Jae
Heo Jun HoLee Gun Myung
Kim Jong SooShin Dong Jae
Lee Jae RyongChae Soon Ho
Jung Moon SungHwang Jung Hwan
Dong HaYang Sung Eun
Cho Byeong KyuGye Jung Soo

További szereplők

Beautiful Mind (2016–2016)
Rendező
Forgatókönyvíró

Gyártó
KBS2

Kedvencelte 1

Várólistára tette 26


Kiemelt értékelések

kkata76 

Nem is tudom, hol kezdjem. Orvosi krimi, romantikus történet; van benne nyomozás, pszichológia, orvoslás, szerelem, humor. A színészek bámulatosak, a női főszereplő sem az a vérnyákoló, idegesítő típus (Park So Dam, eddig a Cinderella and the Four Knights-ban láttam, abban is jó volt). Jang Hyeok meg, nos, lett egy új kedvenc színészem. Egyszerűen remek volt végig. Olyan sokszínűen játszott, mint amilyen sokszínű volt a sorozat: drámai, vicces, feszült, izgalmas, megható… Egy pillanatig sem volt unalmas, sőt.
Negatívumot nem tudok mondani. Nézzétek meg a sorozatot! (Ja, és a zene is remek volt!)

Shad 

Tetszett:) már csak azért is, mert Mr Második Kedvenc Hangom a főszereplő:P már a Shine or Go Crazy-ben is imádtam, itt sem játszott rosszabbul♥
Sztori érdekes, legalábbis annyira, hogy lekössön. Ugye adott egy gyermekkorában agyműtéten átesett férfi, aki képtelen bármi nemű érzelemre. Apja „gondos” nevelésének hála megtanul az emberek arcáról és testbeszédéből olvasni, de ettől még érzéketlenül átgázol bárkin a céljai érdekében:) Aztán ott van a főnőnk az elején picit idegesített a naivsága, de hamar kikupálódik belőle és végig egy erős és nagyon szerethető karakter marad. Szerencsére nem erőltették agyon a szerelmi szálat, de azért kapunk így is eleget belőle:) Ebben a sorozatban igazából számomra az volt az érdekes, hogy általában a sorozatok első fele a vidámabb és a vége a komor, ennek a sorozatnak íve volt. Eleje komor volt és inkább krimi stílusú, aztán ahogy oldódott fel dokink úgy volt egyre több apró humor és szívet melengető jelenet:) majd persze az elkerülhetetlen dráma a végén:)
Színészeink nagyon jól játszottak:) Jang Hyeok és Park So Dam aranyosak voltak együtt:) Kedves apukát péklapáttal megvertem volna párszor, de a végén ahogy mosolygott az egész karakter megváltozott:) Az öt pletykafészek dokin sokat mosolyogtam:) Rosszabbak voltak, mint a nők:D Másodférfink is nagyon jó volt, szerencsére nem erőltették túl a szerelmi háromszöget hála az égnek:)
Kinek? aki szereti az orvosi dolgokat (aki nem bírja a vért ne nézze, egy-egy szív és agyműtétet telibe mutattak.), kicsit a krimiket, kicsit a romantikát, kicsit a humort, azért viszonylag sok drámát (és itt most nem csak a két főszereplőnk életében). Nagyon jó háttérzenék is vannak:)

2 hozzászólás

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján