Titkos ügynökök (Barbie) (2016) 55

Barbie: Spy Squad
75' · amerikai, kanadai · animációs, családi 6

Barbie és legjobb barátnői, Teresa és Renee keményen dolgozó tornászokból beépített titkos ügynökökké válnak ebben az izgalmas, akciódús kalandban! Amikor egy szupertitkos kémügynökség felfigyel a lányok elképesztő tornászi képességeire, megbízzák őket, hogy eredjenek egy drágakövekre… [tovább]

magyar

Szereposztás

Britt IrvinBarbie hangja
Rebecca HusainPatricia hangja
Rachel StamanRenee hangja
Jenny PellicerTeresa hangja

Kedvencelte 1

Várólistára tette 29


Kiemelt értékelések

Charityy 

Ez full Totally Spicey copy. Nem volt ez rossz, de azért több egyediséget is vihettek volna bele.

Chriss 

Már nagyon kíváncsi voltam egy Barbie mesére, így bevállaltam. És azt kell mondjam, kellemesen csalódtam. Nekem tetszett. Talán több résszel is megpróbálkozom. Most jobban esnek az animációs mesék. Van ilyen időszakom :)

christine

Mérföldekkel jobb az előzőknél, de elképesztően idegesítőek a karakterek. Elképesztően

Zakuro 

Gyertek velem, egy mágikus, csodálatos utazásra… Á, a lóf@szt, ez még mindig a Barbie: egy egyre sötétebb, borzasztóbb Barbie…
Egyebek, ömlesztve:

– A nyitójelenetről a Jay és Néma Bob visszavág egyik része jutott eszembe – Istenem, csak magamat kínzom ezzel…
Ugorjunk!

– A Született kémekbe oltott Charlie angyalait látom?

– Beszélő robo-macska – amikor a szimpla, beszélő macska már nem elég gáz.

– László? Azt mondta, László?
Oké, persze, nyilván magyarosították… Bár ez elég necces.
Amúgy a szokásos, klisés, zsenikölyök: szemüveges, ügyetlen, socially awkward… Cseppet sem unalmas és sértő, ugyan, dehogy…

– Úristen, Darth Maul fénykardja! Hogy volt merszük lopni a Star Warsból?!

– Jaj, ne – ez a bevonulás (a zenével egyetemben) O-Ren Ishii belépését juttatta eszembe, a Kill Billből. Komolyan, az alkotóknak már semmi sem szent?

– Oké, most már biztos: ez tulajdonképpen egy Született kémek koppintás – csak azért ott a három lánynak akadt némi személyisége, ha klisés és eltúlzott is.

– Avagy itt a potenciális ellenfél: a Macskanő. Már fel sem háborodom azon, hányszor, hányféleképpen lopnak pofátlanul…

– Kötelező beöltözős montázs: avagy ebből sosem elég!

– Nahát, milyen meglepő: a morcos ügynök, aki nem viselkedett kedvesen, igazából áruló!

– László, ha te nem lennél, ki kellene találni…

– És a Macskanő átállt – ezt is hány százszor láttuk egy Barbie-filmben, miszerint, a lány, akivel Barbie rivalizált, hirtelen gondol egyet, és átáll Barbie oldalára? (Nem mellesleg, öribarik is lesznek?) Túl sokszor, maradjunk annyiban.

Mindent összevetve: ez már nem Barbie. Az elején még elment: lehet, túl rózsaszín, és néhol csöpögős, de azért aranyos, bájos és csajos filmek voltak; és, ami a legfőbb, szerethetőek. Ez viszont…
Mindenesetre, ezek a filmek jól prezentálják, miként változott és fejlődött a világ: szerintem nem mindig feltétlenül a jó irányba. És ez szomorú…

nattyreach

Az első kérdés, ami felmerült bennem, az volt, vajon miért nem az Barbie szinkronhangja, aki eddig volt? Azért, mert hozzá a higgadtabb, méltóságteljesebb hercegnőkarakterek illenek? Ezek meg nem olyanok? Na, igen.

A második pedig, hogy most komolyan, hova jutottunk a régi Barbie-meséktől? Csajkovszkij balettos történeteitől hogy lyukadtunk ki egy idióta amerikai baromságnál? Mert ez az volt, de rétegesen.

Nincs élvezeti értéke. A szereplők teste nyúlik, mint a rétestészta a gimnasztikai jeleneteknél. Semmi realitás nincs benne, pedig még csak nem is a mesevilágban játszódik. A szereplőknek nem sok agya van, esetleg a barna hajú lánynak, de neki meg túl sok. Az pedig tipikus, hogy az egész titkos ügynökség nem bír el egy tolvajjal, ezért felkérnek pár tornászlányt, kapja már el.

Totally Spies koppintás, méghozzá a borzalmas fajtából. Érdektelen, gagyi, túljáratott állatszereplőkkel.

Mithrel

A sztorinak nincs sok értelme, de az animáció szuper.

flamepetals

avagy Barbie és a vizualizáció csodája

Egyszer nézősnek oké, de ennyi logikátlanságot. Meg ez az amerikai egy nap alatt úgy kiképzünk, hogy az összes többi embernél jobbak lesztek dolog már zavar egy kicsit.
Arról nem is beszélve, hogy furán nagyok lettek a szemeik.

Dinah 

Kislányoknak megfelelő lehet, de amúgy sajnos nem egy nagy eresztés…

Elephant

Borzalmas. Egyszerűen borzalmas az egész. Minimális izgalom sem volt benne. Semmi. Röhejes az egész: a karakterek, a szituáció, a felvezetés… Egyszer elég volt belőle.


Hasonló filmek címkék alapján