Barbie és a titkos ajtó (Barbie) (2014) 31

Barbie and the Secret Door
81' · amerikai · animációs, fantasy, családi 6

Nyiss ajtót a varázslatra, a zenére és a barátságra!

Ebben az igazi tündérmese-musicalben Barbie játssza Alexát, a félénk hercegnőt, aki felfedez egy titkos ajtót, ami a királyságából egy furcsa, varázslatos lényekkel és meglepetésekkel teli világba vezet. Alexa itt találkozik Romyval és… [tovább]

Képek 4

Szereposztás

Kelly SheridanAlexa (hang)
Ashleigh BallNori (hang)
Chanelle PelosoRomy (hang)
Tabitha St. GermainMalucia (hang)
Ellie KingNagymama (hang)
Christopher GazeBrookhurst (hang)
Jonathan HolmesGrodlin (hang)
Britt IrvinJenna (hang)
Michael DaingerfieldZinnia királya (hang)
Mackenzie GrayÉdesapa (hang)

További szereplők

Hirdetés

Várólistára tette 25


Kiemelt értékelések

RVivi

Sírni fogok… Ez valami rettenetes volt. Utálom, gyűlölöm. Már csak pár rész van, már csak pár rész van…

4 hozzászólás
Chriss 

Kicsit túl rózsaszín, túl édeni, de nem volt rossz, én elvoltam vele. Igazi girl power :) Az zavart kicsit, hogy sokat énekeltek, de a dalok is tűrhetőek voltak. Esti mesének tökéletes :)

kitti0824

Azt hiszem ezek után kell egy hét szünet Barbie-téren…
Úgy érzem kifolyik a szemem.
Utálom a rózsaszínt.
És most megyek iszok egy felest. O.O

8 hozzászólás
christine

tejószagúatyaúristenmiafrancvoltez.
most egy darabig barbie mentes életet akarok :)))

otaksa

Fogalmam sincs, mit esznek rajta a kislányok (vagyis tudom, a sok rózsaszínt, meg csillámot, meg egyszarvút-tündért-sellőt, meg sikongatást, meg virágot, meg boáááááááááá…..)

nattyreach

Az újak közül nálam ez a mese teljesített a legjobban, végre nem egy fesztelen kis bűbájt kapunk főszereplőnek, hanem egy lányt jellemhibákkal – mint önmaga lebecsülése és gátlásosság –, aki próbál minél inkább a komfortzónába húzódni, és ott a könyvek világába menekülni. Egy mesekönyv és a tánctanulástól való irtózása viszi arra, hogy kimozduljon egy számára kellemesen stresszes világba, amiről kiderül, hogy a cukorfelhőkön túl mégse olyan kedves.
A jellemfejlődés borítékolható, jól is jött. Kis csalódás, hogy a gonosz szolgák ebben is taszítók, bár most egyik meselény se sikerült valami aranyosra. A főgonosz legalább nem csak egy random nő volt, hanem tettek mellé némi történetet is.
Ebbe raktak zenét, nem is keveset. Feleslegesen, a végén lévő táncjelenet meg… ami bejött a Neveletlen hercegnőben, az itt nagyon nem.
Összességében nem volt rossz, de a hercegnő vonalat erőltetésnek érzem, el lehetett volna adni egy átlagos csajjal is.

Meryl 

Hát ez borzasztó volt. :D A fő gonosz egy hisztis kisp*csa :D kilőttem volna a Holdra a fenébe.. Ha van egy hisztis kistestvéred.. akkor értenéd milyen is a fő gonosz.. o.O
A zenék többsége is elég gáz volt, túl modern és pop-os. :/ Nem igazán illettek ide szerintem.. na és a táncok..:D azt inkább hagyjuk.
A hercegnőnk kezdő jelleme nagyon tetszett, mert valós szimpatikus tulajdonságai voltak, a vége felé már inkább túl meseszerű volt. :/
A ruhák se jöttek be, egyedül a sellő barátnénké amíg volt lába. Nah az kifejezetten szép volt. :)
Nem volt egy nagy szám, a többi Barbie film ennél lényegesebben jobb szerintem.

kedaiyun

Nagyon rózsaszín, nagyon mesés film, de egyébként nem volt rossz. A főszereplő természetesen egy hercegnő, aki a könyvek és a történetek szerelmese. Ez tetszett, mert végre nemcsak arról szól az egész, hogy szép ruhákat vesz fel a főhős, és kedvence a divat. A titkos ajtó mögötti mesevilág talán még színesebb, mint a „valóság”, és ezt már kissé túlzásnak tartottam. Még a Fairytopia sem volt ennyire rózsaszín-türkiz-lila, mint ez a világ. A főgonosz, Malucia hercegnő palotája pedig úgy nézett ki, mintha megfilmesítették volna a Candy Crush Sagát.
Malucia különben tetszett, ő volt az igazi hisztis kislány királylány, idegesítő volt, de valami mégis tetszett ebben a karakterben. Alexa mellett a két főszereplő, a szárnyát vesztett tündér és az uszonyát vesztett sellő volt, utóbbi inkább vicces volt. A humor nem volt rossz, ha mondjuk 20 évvel ezelőtt már elkészült volna ez a film, és akkor látom, nagyon tetszett volna, mert gyerekkoromban pont az ilyen poénokat díjaztam, ami itt megjelent. Sokat énekeltek a filmben, talán egy kicsit túl sokat is, ami azt jelenti jelen esetben, hogy indokolatlanul dalra fakadtak minden percben a szereplők. De összességében egyszer meg lehetett nézni ezt a filmet, nem volt rossz.

nettikeee

Nagyon bejövős, hogy végre egy hercegnő, aki jó példát mutat a fiatalságnak és OLVAS! :D
De még ilyen picsorgó zenét! Szörnyű! Hova tűntek a régi szép Barbie-muzsikák?


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján