Barbie és a Sellőkaland (Barbie) (2010) 52

Barbie in A Mermaid Tale
75' · amerikai · animációs, fantasy, családi 6

Barbie ezúttal Merliah-t alakítja, aki szörfbajnok a napsütötte Malibuban. Az egyik pillanatban még egy átlagos tinédzser, a másikban pedig már egy döbbenetes családi titokra derül fény: ő valójában sellő!
Merliah barátjával, Zuma-val, a delfinnel varázslatos tengeralatti kalandra indul,… [tovább]

angol

Szereposztás

Kelly SheridanMerliah (hang)
Kathleen BarrEris / Snouts (hang)
Tabitha St. GermainZuma / Deanne (hang)
Peter MelSurf Announcer (hang)
Nakia BurriseFallon (hang)
Maryke HendrikseHadley (hang)
Emma PiersonKayla (hang)
Ciara JansonXylie (hang)
Garry ChalkBreak (hang)
Nicole OliverCalissa (hang)

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 5

Várólistára tette 14


Kiemelt értékelések

kiruu 

Ez kifejezetten tetszett. Az elején azt hittem, hogy Barbie vagányabb lesz, de hát nem is tudom mit hittem, hiszen ő Barbie. Aranyos kis sellős történet, jó szereplőkkel.

christine 

Ó, ez kis aranyos volt, talán még a tévében is láttam. Persze Barbie még mindig nem úgy viselkedik, ahogy elvárnám, de rengeteget fejlődött a személyisége és a beszéde az első részekhez képest

Bea_Csakegyolvasólány 

Nem volt rossz, de jó se. Aranyos volt meg minden, de azért elég hihetetlen. Bár a fókát nagyon bírtam. :D Olyan cuki volt, és a zene sem volt szörnyű. Sőt, a zenék kifejezetlenül tetszettek.

Nadja_Blue 

Szeretem a sellő témájú filmeket és a vízalatti világot, így esett rá a választásom. Még mindig nem tetszik ezeknek a filmeknek az animációja, de úgy tűnik, a Barbie filmek mind ilyenek. Nagyon sok szóvicc és mindenféle „frappáns” szöveg van benne. A Seaphore tetszett, de amikor már a századik 'sellősztikus' és 'uszonyúan jó' kifejezés hangzott el, kezdtem a falra mászni. Azt is tudom, hogy Barbie és a divat kéz a kézben járnak, de nekem ebből is túl sok volt. Amikor azzal foglalkoznak, hogy megmentsék a vízi világot, mielőtt teljesen elpusztulna, talán nem kellene akkor is arról beszélni, hogy le van árazva a pikkelyápoló és melyik kiegészítő illik az uszonyukhoz.

nattyreach

Nagyon sokkal többet nem tudtam meg a filmből, mint amit a második felvezetője elárul, de egy árnyalatnyival jobban tetszett a maga identitásproblémájával. Az, hogy egy sellőnek meg egy embernek hogyan lett gyereke, kész rejtély maradt, de egyébként egész szimpatikus a szörfös sellőemberlány.

Tárnok_Emese

A nagy sulis hajtásokban mindig rámjön a mese nézhetnék.És most hihetetlen nagy kedvet kaptam a Barbie mesékhez:D Erre esett a választásom első körben mivel rémlett valami sellős szál.De az is lehet,hogy az a második részben van.Mindenesetre nekem tetszett,tetszett a történet és Puszi rettentő édes.♥

nekedcsakRia 

Ria: Néha megnézek egy-egy Barbie-s rajzfilmet, ha rám jön az öt perc. Nem volt ez olyan rossz. Kissé bugyuta, de aranyos története van. Szép a grafika is. A szereplők szinte minden Barbie filmben ugyanazok, csak max más neveket kapnak. Zuma volt a kedvencem a szereplők közül. Egyszerűen annyira cuki az a delfin.

Frankie: –


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján