Kedvencelte 1

Várólistára tette 107


Kiemelt értékelések

Sydney 

Tetszett, nem mondom, hogy nem, de olyan fura volt. Szomorú volt, nyomasztó. Nagyon érdekes, hogy egy ember halála mennyire befolyásolja, nem csupán a közvetlen környezetének (feleség, testvér), de szinte az egész falunak az életét. Arról nem is beszélve, hogy mindenki a választással és a Sweetlove-házzal volt elfoglalva, holott otthon is épp elég komoly gondokkal küszködött az összes szereplő. Nagyon sajnáltam Krystal-t.

piciszusz 

Nem tudom, hogy mennyire tér el a könyvtől, mivel még nem olvastam, de annyira nem is érzek rá késztetést. Olyan céltalannak éreztem azt egészet. Az elején volt egy koncepció, azt hittem az lesz végigvezetve, de elkallódott az egész egy rész után és már csak lebegtek a szereplők a saját szennyükben egy helyben. Remélem Michael Gambon-on az műhas volt

Osli75 

Nem jutottam még el addig, hogy elolvassam, pedig már régóta rajta van a várólistámon. Nekem a film tetszett, érdekelt a történet, érdekes volt ahogy kibogozta a szálakat. Nagyon szomorú, megrázó és nyomasztó film.

Szencsike 

Szép feldolgozás volt, bár a könyvet régen olvastam, így igazán nem merném a kettőt összehasonlítani. Amit kaptam az egy kerek történet volt, a kisvárosról, ahol mindenkinek van egy mocskos kis titka és természetesen más szemében a szálkát is észreveszik, de a saját szemükben lévő gerendát meg egyáltalán nem, de hát mit is várnánk tőlük a saját tökéletességük már annyira elvakítja őket, hogy az igazi bajt csak későn veszik észre. Kár, hogy az egyetlen jó ember, mint Barry (bár lehet neki is voltak titkai) nem való egy ilyen környezetbe… Megrázó történet, igazából Krystal történetszála ragadott meg igazán, ő érte lehetett igazán izgulni.

Manni

Igyekszem nem összehasonlítani a sorozatot a könyvvel. Egyrészt nincs olyan nehéz dolgom, mert a kettőnek nem sok köze van egymáshoz, másrészt viszont jobban örülnék, ha nem egyedül néztem volna meg, és hallhatnám a Kedves pártatlan véleményét.

Az első gondolatom, ami a sorozat megnézése után eszembe jutott, az volt, hogy ennek így nincs se eleje, se veleje. Egy rakás hideg, számító, kapzsi, felszínes ember története – plusz: Vikram fut. A háttérsztorikba belekaptak, de egyiket se bontották ki, kaptunk félszavakat, de a mézesmadzagnak is csak a végét láthattuk. Egyedül Weedonék története kapott egy kicsit több odafigyelést, a Krystalt játszó lány tényleg hiteles, meg talán még Samantha Mollison. Az mindenképp a sorozat mellett szól, hogy korántsem tökéletes színészeket szerepeltet, hétköznapi embereket láthatunk egy hétköznapi történetben.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján