Arany (2016) 52

Gold
121' · amerikai · kaland, dráma 16

1 díj · 3 jelölés

A Gold középpontjában egy Kenny Wells nevű talajkutató áll, aki hosszú ideje próbálja megtalálni a “nagy fogást”. Az arany reményében Kenny egy hozzá hasonlóan pénzéhes geológussal társulva fantasztikus utazást tesz Indonézia felderítetlen dzsungelébe. Az arany megszerzése kemény munka volt,… [tovább]

angol

Képek 18

Szereposztás

Bryce Dallas HowardKay
Matthew McConaugheyKenny Wells
Toby KebbellJennings
Édgar RamírezMichael Acosta
Corey StollBrian Woolf
Michael LandesBinkert
Bill CampHollis Dresher
Stacy KeachClive Coleman
Timothy SimonsJackson
Lora Martinez-CunninghamDonna

További szereplők

Kedvencelte 3

Várólistára tette 63


Kiemelt értékelések

Mr_White 

Azt hiszem, enélkül a film nélkül is meglett volna az emberiség. Csak egy újabb bukással végződő sikertörténet, láttunk belőle száz szám, sokkal jobbakat is. MM azért ebben is kiváló. De csak azért leforgatni ezt a filmet, hogy ő villoghasson, kár volt.

Little_Monster 

Unalmas, semmitmondó, felesleges. A film lényege számomra ennyivel összefoglalható. Arra azért emlékezni fogok, hogy ez a kimondhatatlan nevű Matthew McConaughey ritka undorító fazon is tud ám lenni.

1 hozzászólás
Horváth_Evelyn 

Nem volt rossz, de jó sem. Matthew McConaughey játéka szuper volt (de ez nyilvánvaló). Pár résznél untam egy kicsit. De a második felére beerősített, és ott már élvezhetőbb volt, mert fontosabb belső konfliktusok jelentek meg. Illetve morális kérdések is megjelentek a filmben. Szóval all-in-all egész jó volt.

Aurora_Michaelis

Jól indult a történet, de aztán leült egészen a végső fordulatig. A vége nagyon ott volt! Hihetetlen, hogy ilyen dolgok simán megtörténnek, ez is igaz történeten alapszik. Meg az is elképesztő, hogy egy-egy nagyhatalmú ember hogy tönkre tudja tenni a kisebbeket. Annak örültem, amikor a bank elbukott egy csomó pénzt, a kisembereket meg sajnáltam.
Matthew M. nagyon jól játszott ismét, de a karaktere valami iszonyat tapló. Egyáltalán nem volt szimpatikus főszereplő. A társából nem néztem volna ki, amit a végén tett, nem gondoltam, hogy mégis igaz barát vagy valami olyasmi.

Luna 

Nem olyan rettenetesen rossz, mégse olyan hinnye de jó alkotás. El lehet rajta lenni, de tény, hogy maximum egyszer nézős.

sfox33 

Ööööööööööööö ez a film nem több, mint öööööö. Lehet, hogy igaz történet alapján készült, de ilyen száraz földtúró filmet rég szenvedtem végig (se)


Hasonló filmek címkék alapján