Androméda (2000–2005) 14

Sötét idők járnak. A valaha létezett legfejlettebb civilizáció, a Csillagszövetség összeomlott. Ám egy kicsiny, de eltökélt csapat hozzáfog, hogy újjáépítse a roma dölt világot. Hosszú idő után ismét feléled a remény, egy elfeledett űrhajó, az ANDROMÉDA fedélzetén. Dylan Hunt kapitány (Kevin… [tovább]

Képek 10

Szereposztás

Kevin SorboDylan Hunt kapitány
Lisa RyderBeka Valentine
Laura BertramTrance Gemini
Gordon Michael WoolvettSeamus Harper
Keith Hamilton CobbTyr Anasazi
Steve BacicTelemachus Rhade
Lexa DoigAndroméda
Brent StaitRev Bem
Michael ShanksGabriel
Michael HurstRyan

További szereplők

Kedvencelte 4

Várólistára tette 7


Kiemelt értékelések

LoneWolf 

Kevin Sorbo miatt elkezdtem őket bepótolni, de számomra túlságosan is gyengének hatott egy Csillagkapu, Star Trek, vagy akár Farscape után. A kapitányon kívül egy karaktert se tudtam megkedvelni, az effektek, illetve a díszletek pedig sok helyen a tűréshatárt is épp, hogy csak alúlról súrolják. Persze mit várok egy olyan szériától, ahol csillaghajóra és világpusztító energiafegyverekre van technika, de a szintek közti közlekedésre továbbra is tűzlétrákat használnak liftek és transporter helyett?

Hippoforaccus 

Az első két évad nagyon tetszett. Jó hangulatú, kellően humoros sorozat.
A harmadik évadban elkezdték külsőleg megváltoztatni (emberszerűbbé tenni) a szereplőket, ami elég egysíkúvá tette őket, és két főszereplő is távozott, ami tovább rontotta a helyzetet.
A negyedik évadra úgy leült a sorozat, hogy kis híján abba is hagytam, de csak folytattam, ami nem volt rossz döntés, mert az utolsó évad megint csak elég jó lett.

Serafina 

Furcsa, hogy Kevin Sorbot csak nehezen szerettem meg a Herculesben, itt viszont imádtam a fazont és a sorozat is függővé tett. Szerintem minden részét láttam ennek a sorozatnak. Jó lenne újra nézni, de már így is hosszú a várólistám. :/ Nagyszerű sorozat volt, anno simán odaszegezett a tv elé. :)

Rekuuu663

Nem lett olyan jó, mint a korábbi sci-fi sorozatok…Kevin Sorbo, mint Hercules számomra bálvány volt gyerekként, érdekes volt ebben a szerepben, így a sori is elment, mint kicsit nosztalgikus színész és egy délutáni matiné.. :D


Népszerű idézetek

Hippoforaccus 

Dylan Hunt kapitány: Halál a nevem, pusztulj világ!

1. évad 6. rész
2 hozzászólás
Hippoforaccus 

Dylan Hunt (egy légicsata kezdetén): Be vagy kötve, Trance?
Trance Gemini: Minden rendben!
Dylan Hunt: Valami bölcs tanács?
Trance Gemini: Öhmm… Mindig tiszteld a szüleidet!

3. évad 6. rész
Hippoforaccus 

Seamus Harper (Dylan Hunt kapitányról): Én mondom nektek, óriási a fickó. Akár… úgy néz ki, mint Herkules, a görög félisten.

1. évad 1. rész – És leszállt az éj
1 hozzászólás

Hasonló filmek címkék alapján