Aloha (2015) 113

Brian Gilcrest az ismert és ünnepelt katonai vállalkozó úgy dönt, hogy visszatér egykori sikerei helyszínére, Honoluluba. Annak idején az amerikai űrprogramnak köszönhetően sikeres pillanatokat élt meg Hawaii-n és bízik benne, hogy ismét szerencsével jár.
A régi-új helyen ismét együtt kell… [tovább]

magyar

Képek 3

Szereposztás

Bradley CooperBrian Gilcrest
Emma StoneAllison Ng
Rachel McAdamsTracy Woodside
Bill MurrayCarson Welch
John KrasinskiJohn 'Woody' Woodside
Danny McBrideLacy ezredes
Alec BaldwinGeneral Dixon
Danielle Rose RussellGrace
Bill CampBob Largent
Jaeden MartellMitchell

Kedvencelte 5

Várólistára tette 126


Kiemelt értékelések

KyKy

Nos, nem egészen ilyen történetre számítottam, főleg nem ilyen színész-felhozatallal, és ehhez képest baromi nagy csalódás is volt. Azt kell mondjam, nem kellett volna így „túlbonyolítani” a főszereplő múltját/munkáját, mert így szerintem egy hatalmas katyvasz lett, ahelyett, hogy együtt tudtam volna vele érezni. Számomra ez a része a sztorinak homályos maradt, nem is nagyon értettem, mi történt vele, a jelenhelyzettel sem voltam teljes egészében tisztában, ehhez pedig hozzátett az egész filmre jellemző összefüggéstelenség is. Hiszen oké, hogy a képbe jött az ex, de miért is? Mert ennek sem nagyon láttam értelmét, tetézve azzal, hogy mit elégedetlenkedik az is, ahelyett, hogy örülne, hogy van egy ilyen cuki férje – mert szerintem az volt.
Szóval elég sok helyen nekem zavaros és érthetetlen volt a sztori, viszont ettől függetlenül jó volt nézni a két pasit, mert mindketten irtó jól néztek ki ebben a filmben. :D
Volt egy-két jó jelenet is, egyen hangosan fel is nevettem, mert számomra nem volt kínos vagy gáz, ahogy sokan mások látták a részt, amikor spoiler.
Összességében nem igazán nyűgözött le a film, emellett viszont mégis végignéztem, és láttam már ennél rosszabb alkotásokat is.
Nem igazán ajánlanám, maximum olyanoknak, akik szeretik a szép férfiakat bámulni. :D

zsorzsi

Érthetetlen miért szeretem ezt a filmet ennyire… pedig így van.

Marla_Singer

Könnyed kis limonádéra vágytam, nagyjából meg is kaptam amire számítottam. Főként Hawaii, és a repülők miatt esett a választásom erre a filmre. Annyira azért nem olyan rossz, mint amilyen értékeléseket kapott. Bradley Cooper és Rachel McAdams szokásos középszer, de Emma Stone nagyon cuki benne, és ráadásul vadászpilóta :)

Ascyra 

Két tényező miatt néztem meg ezt a filmet. Elsősorban azért mert édesanyám nagy örömmel ajánlotta. Egyáltalán nem vagyunk egy hullámhosszon, ha filmekről van szó, de most éreztem a hangján, hogy ez valami más. Kíváncsivá tett, és a nyertesek teljes nyugalmával mondta a telefonban: ez biztosan tetszeni fog neked is. Másfelől, annyi negatív kritikát kapott, hogy általában, amit ilyen sokan lehúznak, az nekem valamiért mégis tetszik. Mindez igaz: engem megvett kilóra. Megígértem magamnak, hogy nem fogok spoilerezni, pedig tudnék reagálni a negatív leírásokra velük. De aztán úgy döntöttem, hogy hadakozni nem, de az egekig dícsérni márpedig fogom. Egyfelől a színészi gárda nemcsak, hogy hozta a fomáját, hanem én most már hatvanadszor szerelmes lettem Emma Stone-ba, és Bradley Cooperbe is. Tovább megyek: a Woody-t alakító, örök szótlan John Krasinski annyira jól játszotta a szerepét, hogy én az összes jelenetét végig tudtam volna bőgni. (meg is tettem, több helyen is). A Kislányt alakító hölgy, Danielle Rose Russel pedig kiemelt figyelmet érdemel. Nemcsak magával ragadó jelenség, de igazán tehetséges színész is. A sztori számomra mindenütt érthető volt, nem volt benne túl sok logikai csavar (nem is azért készült, hogy gondolkodtasson), ellenben szívfacsaró életképek és az a természetesség, amit csak akkor érzünk, ha elengedjük magunkat és belefeledkezünk a hawaii életérzésbe. A film már az első percben ebben a feelingben indul, és egyszerűen nem is ereszt. Olyan érzés, mintha az egész világot megölelné ez a mindent átható szeretet, az élet szeretete. Én egy percig sem unatkoztam. A rendezés, a csodálatos képek, a színészek teljes természetességgel és élvezettel odatett játéka, és még az elcsépelt végkifejlet is… egyszóval minden a helyén volt. A tizedik csillagot csak azért nem kapja meg tőlem, mert itt-ott az amerikai pozőrködést nem bírta levetkőzni ez az alkotás sem. Élvezhetőségéből azonban mit sem vont el. Mindenkinek ajánlom, aki lazítani szeretne, és szeretné látni Emma Stone fergeteges játékát, mert ha másért nem nézzük meg, már csak ezért is megéri! <3

Kontra_Judit 

A jeles szereplőgárda ellenére sem tudott elszórakoztatni a film. Unalmas történet: rakétakilövés + romantikus szál. Ennyi a lényeg.

Szoszi

3 ilyen szineszel mi volt ez a film?? kb fel orat birtam nezni aztan annyira untam h mondom ennyi eleg is..jobbra szamitottam

Nyusziipok

Végig untam az egészet. A szereplők szuperek, de ennyi. A történet kusza, érthetetlen, unalmas.

Sicc

Nem vesztettem volna semmit, ha nem nézem végig…pedig tök jó a szereplőgárda. Ez a film fura, és sokszor csak kapkodtam a fejem, hogy most akkor mi van?! Nem tetszett, pedig volt benne egy csomó ígéretes szál.
Inkább olvashattam volna helyette.

4 hozzászólás
KHLexa 

A zene, a tánc és Hawaii ami legjobban tetszett ebben a filmben. Meg persze, hogy a 2 kedvenc színésznőmet egy filmben láthatom. De a történet maga nem tudott magával ragadni. Unalmas volt és alig vártam, hogy vége legyen. Talán ezért is tartott napokig, hogy megnézzem, folyton bealudtam rajta.

kamububu 

Ezt a filmet nagyon kinéztem magamnak annak idején, aztán mikor megnéztem, akkor nagyot csalódtam benne. Így három évvel később megnézve is tartom magam ahhoz, hogy valami sokkal jobbat is kihozhattak volna belőle. Gyönyörű jellemfejlődéseket lehetett volna bemutatni, de inkább az egész darabos, összefércelt, kapkodó. Nem világosak a motivációk, mert nincs rendes bemutatás. És mindezek ellenére imádom.
Amiben viszont verhetetlenül jó ez a film, az a szavak nélküli kommunikáció, és az utolsó jelenetet bármennyiszer újra tudom nézni. Bradley Cooper és Danielle Rose Russel is gyönyörűen játszik benne.


Hasonló filmek címkék alapján