Álmok útján (2002) 32

Crossroads
93' · amerikai · dráma, vígjáték

1 díj · 0 jelölés

Az egykor három elválaszthatatlan barátnő egy véletlen során ugyanabban az autóban találja magát, útban Los Angeles felé. Lucy, a jó kislány utolsó esélye ez az út, ahol elkényeztetett és meggyötört sorsú barátnői segítségével megszabadulhat szülei akaratától, és valóra válthatja régi álmát.… [tovább]

Képek 6

Szereposztás

Britney SpearsLucy Wagner
Anson MountBen
Zoe SaldanaKit
Taryn ManningMimi
Dan AykroydPete Wagner
Kim CattrallCaroline
Justin LongHenry
Beverly JohnsonKit anyja
Bahni TurpinMs. Jenson
Kool Moe DeeBártulajdonos

További szereplők

Kedvencelte 4

Várólistára tette 21


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Ezt sem most láttam először, anno már láttam. Nekem tetszett, nem volt olyan rossz Britney Spearst még ennél a korszakánál még bírtam is, de most már nem annyira szimpi, mint eleinte volt, de az énekhangja az még mindig jó azért. Színészként nem rossz, de annyira jó sem. Zoe Saldana ebben inkább volt egy hisztis tyúk, de legalább fejlődött kissé a karaktere, Taryn Manninget pedig bírtam. Ben cuki volt. Vannak tőle régi kedvencek, ezek a zenék, amik a filmben vannak még jók.

babamano86

Nekem ez a film nagyon kellemes csalódás volt. Azt hallottam róla, hogy nem szól semmiről, közben meg volt sztorija és le is tudott kötni. Összességében tetszett, tinifilmnek kifejezetten jó.

Dexter79

Jaj, hogy én ezt hogy szerettem régen. Ciki vagy sem, de ez van. Most is nosztalgikus érzéseket ébreszt bennem, anno teljesen odáig voltam Anson Mount-ért :)
A történet egy romantikus, tini, álomsztori, hogy kövesd az álmaid, és ne félj semmitől. Persze tök irreális, hogy elindulsz Los Angelesbe az állítólagos anyádhoz egy cicababával és egy terhes 18 évessel, miközben Te vagy a világ legszendébb végzőse (Britney – na persze), és beültök egy jóképű „gyilkosnak” vélt férfi kocsijába, mert Ő az egyetlen, aki el tudni vinni titeket. Igen, ez az amerikai valóság. :D
Ettől még számomra élvezhető, vicces, vidám, jók a zenék és még romantika is van benne.

julcseee 

Hát Britney továbbra is maradjon az éneklésnél mert a színészkedés nagyon nem megy neki. (Bár mostanában az éneklés sem…)

moonie

Jobban tetszett volna egy másik főszereplővel és ha nem 20 évesen néztem volna. Örültem volna annak is ha a többi szereplő is megkapja a nekik járó időt hogy a karakterukrol és multjukrol többet megtudjunk.


Hasonló filmek címkék alapján