Várólistára tette 17


Kiemelt értékelések

Kiskakukk 

Eddig kijött 5 rész, nem tudom, mennyi követi még, illetve ez kerek évad akart-e lenni…

Az első rész tök jó volt. Epic harcok, párbajok, Skeletor és bandája rosszalkodik, He-Man és haverjai hősködnek, suhog a kard, a mágusok ütős varázslatokat puffogtatnak, villámok cikáznak, reng a föld, stb. Minden, mi szem-szájnak ingere. Aztán történik valami és a két ikonikus szereplő eltűnik… MI VAN?! Nincs Masters of the Universe He-Man és Skeletor nélkül!

Szóval nem volt rossz, nem volt rossz, de ezt így nem is tudom, hogy képzelték. Szerencsére spoiler és meglepő módon spoiler. Kíváncsi vagyok a folytatásra, de őket ne mellőzzék legközelebb, mert toporzékolni fogok. :D

(Azért Evil-Lyn is nagy forma, ott szónokol a kis varázslónak, hogy ő ugyan többé nem fog egyetlen férfi után sem kostlatni, ő aztán nem! Erre spoiler. Hát szép, mondhatom. :D)

Amúgy a külcsínre nincs panaszom, pofásan néz ki a sorozat.

2 hozzászólás
ChEebor 

Szóval egy nagyon modern, 2021-es He-Man feldolgozás jelent meg Kevin Smithék tolmácsolásában. Persze ahogy egy ilyen sokszerzős, sokféleképp értelmezett sztorinál nem érdemes más, korábbi történetekkel összehasonlítani, és bár a ’83-as Filmation-féle feldolgozás nekem mindig meghatározza az erről való tudatomat, azért most ettől is el kell vonatkoztatni.
Szóval a történet epikus, de muszáj megjegyezni, hogy a marketingesek megint elég csúnya munkát végeztek: az előzetesekből ömlik a non-stop He-Man vs Skeletor akció, de ez a sorozat gyakorlatilag teljesen a két főbb női alakra, Teelára és Evil-Lynre koncentrál.
A megvalósítás teljesen rendben van: a zene stimmel, a dizájn, grafika szerintem nagyon jó, kellemes élmény ránézni. Animációs szinten kicsit problémásabb, mert ugyan maga az animáció szuper, Netflixék valahogy gyakran rontják el a képminőséget, és itt is ez van, ami miatt a gyors mozgások darabosnak tűnnek.
A történet nekem bejött, kicsit ugyan gyerekes, de mégis nagyon darkos és egyben igencsak epikus. Nem lehet azt mondani, hogy óriási újdonságokkal szolgál, de azért egy-két váratlan szituáció akad. Ezenkívül a karakterek kapcsolatai is jól ábrázoltak. Néha kicsit ügyetlen, de azért rendben van.
Szinkronhangok tekintetében sok mindent nem lehet elmondani, minden hang jó, de csak egyet lehetne kiemelni: Mark Hamill, aki a legkedveltebb gonosz karaktereinek stílusát hozza vissza Skeletorral, egyszerre félelmetes, de gúnyolódó stílusa és megjegyzései sokat adnak a széria humorához is.
A vége érdekes, a történet lezáródott, de az egyébként igen meglepő befejezés lehetővé teszi a folytatást, talán egy spoiler.

5 hozzászólás
bfg3

Az animáción még volna mit javítani – főleg a harci jeleneteknél olyan szinten darabos a mozgás, ami már komolyan kidob a filmből.


Népszerű idézetek

Ascyra 

Skeletor: Nézd meg az arcomat, gyermek! Emiatt lett magányos az életem. Senki sem akar, mint embert. … Akkor hadd legyek Isten!

1. évad 5. rész – The Forge at the Forest of Forever
2 hozzászólás
Ascyra 

Orko: Mondtam! Legfeljebb abban vagyok jó, hogy semmiben sem vagyo kjó!

1. évad 4. rész – Land of the Dead
Near 

I am done looking out for the people who never told me the truth!

1. évad 1. rész – The Power of Grayskull

Hasonló filmek címkék alapján