A varázsige: I Love You (1996) 17

Everyone Says I Love You
101' · amerikai · romantikus, vígjáték, musical 12

0 díj · 2 jelölés

Önök mit csinálnának, ha a lányuk elmesélné otthon, hogy egy bomba nő, aki egyébként boldogtalan, milyennek képzeli álmai férfiját (mivel a lány azzal szórakozik, hogy barátnőjével kihallgatják, mit mondanak a páciensek a barátnő pszichológus anyjának a kezeléseken)? E film főhőse úgy dönt,… [tovább]

Szereposztás

Woody AllenJoe
Edward NortonHolden
Julia RobertsVon
Goldie HawnSteffi
Alan AldaBob
Gaby HoffmannLane
Natalie PortmanLaura
Lukas HaasScott
Tim RothCharles Ferry
Drew BarrymoreSkylar

További szereplők

Hirdetés

Várólistára tette 41


Kiemelt értékelések

Emerson 

Évekig kerülgettem ezt a filmet mint a forró kását. Annak idején megvettem DVD-n, csak hogy a polcra feltehessem a Norton gyűjteményem közé. Aztán lemez be a lejátszóba, indul a film és… szinkronos. Csak szinkronos. Elátkoztam a létező összes kiadót, hogy juthat eszükbe, hogy eredeti hangsávot ne rakjanak fel egy lemezre. Főleg, ha musicalről van szó. Igénytelenség netovábbja. El is hajítottam a lemezt, de most egy kihívásnak köszönhetően leporoltam a projektet.
Maga a film (letöltve, eredeti nyelven) teljesen korrekt, nem túl nyálas, nem túl giccses, emészthető romantikus egyveleg. Tim Roth akárhányszor felbukkant feldobta a langyos hangulatot. Imádtam minden jelenetét. A humor adagolásával sem volt különösebb problémám még annak ellenére sem, hogy annyira nem vagyok oda Woody Allen stílusáért.
Meg merem kockáztatni, hogy újranézős darab; ha épp olyan hangulatba kerülök, hogy nem akarok gyilkolós-drámás-lehúzós-tépelődős-lélekgyilkos filmet nézni, akkor majd ehhez nyúlok.

1 hozzászólás
Ascyra 

Utálom a zenés filmeket, emiatt kerültük el egymást. Tim Roth miatt vettem rá magam… és mennyire megérte! Pont nem őmiatta, de ez mellékes. spoiler
Voltál már úgy, hogy egyszer sírsz, a másik pillanatban hangosan hahotázol egy mozin? spoiler nos, itt annyira nevettem, hogy meg kellett állítani a vid-et, mert nem bírtam koncentrálni a potyogó könnyeimtől :D) Nálam ennek a tömény boldogságnak, könnyed vígjátéknak ezt sikerült elérnie, pláne úgy, hogy sem a vígjáték, sem a musical nem az én kategóriáim. Fantasztikusan jól lettek a szereplők kiválogatva, Allan Alda és Drew Barrymore és Goldie Hawn szemet gyönyörködtető játéka és bohókás pillanatai egyszerűen odaszögeztek a fotelhez. Én nem tudom leírni, szavakba önteni, hogy mennyire nagy szükségem volt egy ilyen zökkenőre. Igen, olyan, mint egy fekvőrendőr. Rendre nézed a komorabbnál komorabb drámákat, thrillereket, nagyon komolyna tetsző (látszó) filmeket, és erre szembe jön veled ez. Kézen fog, elvisz a havas New Yorkba, majd átrepít a csodás Párizsba, Julia Roberts vörös hajáig és bájos mosolyáig. Hallasz nagyon komoly, nagyon nagy dolgokat, de rózsaszín kedvességbe és cukorkáspapírba csomagolva, könnyedén, ahogy az Életet kell(ene) élni. Csodálatos darab. Nagyon, nagyon örülök, hogy megnézhettem. :)

1 hozzászólás

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján