A varázsige: I Love You (1996) 15

Everyone Says I Love You
101' · amerikai · romantikus, vígjáték, musical 12

0 díj · 2 jelölés

Önök mit csinálnának, ha a lányuk elmesélné otthon, hogy egy bomba nő, aki egyébként boldogtalan, milyennek képzeli álmai férfiját (mivel a lány azzal szórakozik, hogy barátnőjével kihallgatják, mit mondanak a páciensek a barátnő pszichológus anyjának a kezeléseken)? E film főhőse úgy dönt,… [tovább]

Szereposztás

Woody AllenJoe
Edward NortonHolden
Julia RobertsVon
Goldie HawnSteffi
Alan AldaBob
Gaby HoffmannLane
Natalie PortmanLaura
Lukas HaasScott
Tim RothCharles Ferry
Drew BarrymoreSkylar

További szereplők

Hirdetés

Várólistára tette 33


Kiemelt értékelések

Emerson 

Évekig kerülgettem ezt a filmet mint a forró kását. Annak idején megvettem DVD-n, csak hogy a polcra feltehessem a Norton gyűjteményem közé. Aztán lemez be a lejátszóba, indul a film és… szinkronos. Csak szinkronos. Elátkoztam a létező összes kiadót, hogy juthat eszükbe, hogy eredeti hangsávot ne rakjanak fel egy lemezre. Főleg, ha musicalről van szó. Igénytelenség netovábbja. El is hajítottam a lemezt, de most egy kihívásnak köszönhetően leporoltam a projektet.
Maga a film (letöltve, eredeti nyelven) teljesen korrekt, nem túl nyálas, nem túl giccses, emészthető romantikus egyveleg. Tim Roth akárhányszor felbukkant feldobta a langyos hangulatot. Imádtam minden jelenetét. A humor adagolásával sem volt különösebb problémám még annak ellenére sem, hogy annyira nem vagyok oda Woody Allen stílusáért.
Meg merem kockáztatni, hogy újranézős darab; ha épp olyan hangulatba kerülök, hogy nem akarok gyilkolós-drámás-lehúzós-tépelődős-lélekgyilkos filmet nézni, akkor majd ehhez nyúlok.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján