A tűzben edzett férfi (2004) 95

Man on Fire
146' · amerikai, angol, mexikói · akció, dráma, thriller, krimi 15

Gyerekrablási hullám söpör végig Mexikón. John Creasy, az egykori CIA-ügynök barátja rábeszélésére elvállalja Samuel Ramos iparmágnás gyermekének, a kilencéves Lupitának a védelmét. Creasy nagy nehezen összebarátkozik a kislánnyal, ám minden igyekezete ellenére elrabolják mellőle Lupitát, ő… [tovább]

angol
angol

Képek 1

Szereposztás

Denzel WashingtonJohn W. Creasy
Dakota FanningLupita Ramos
Radha MitchellLisa Ramos
Christopher WalkenPaul Rayburn
Marc AnthonySamuel Ramos
Giancarlo GianniniMiguel Manzano
Mickey RourkeJordan Kalfus
Rachel TicotinMariana Garcia Guerrero
Hirdetés

Kedvencelte 22

Várólistára tette 36


Kiemelt értékelések

Sydney 

Az újrahasznosított Gladiátor-filmzene miatt bosszús vagyok!

Timi98 

Tetszett, kb. ilyenre számítottam. Pörgős, kiszámíthatatlan, akciódús és fordulatos. Denzel Washigton és Dakota Fanning szerintem nagyon jó játszottak. A film stílusát nézve nekem a Szállító jutott eszembe: hirtelen kameramozgások, erős kontrasztok, hideg színek.. Ezek is hozzáadtak a film hangulatához. Egyedül a felirat nem tetszett, főleg mikor fekete feiratot raktak a sötét háttérre (és a képernyő közepére).

Serafina_Darion

Ez a film fenomenális. Gyors, pörgős, kiszámíthatatlan. amikor megtudtam, hogy miért történt a kislánnyal az ami, akkor szívem szerint én fogtam volna fegyvert és lőttem volna le a fazont, amiért képest volt ezt megtenni.
Annyira fájt a film vége, happy end mániám nem kaptam meg a tökéletes happyt csak a keserédest. :/ Bár tetszett ez is, de a tökéletes happytől még boldogabb lettem volna.
Anno mikor láttam ezt a filmet, akkor még nem sokat láttam Denzel Washingtontól. Akkor kezdtem tőle filmeket nézni. Tetszik a színész, tehetséges és sokarcú. Tőle is bármit képes vagyok megnézni, ha szerepel benne, akkor én ott vagyok és rajongok érte. :)
Dakota Fanning egy borzasztó tehetséges kislány. Ha horrorban játszik ha krimiben ha Twilight 2-3-4/1-4/2-ben, mindben nagyon jót alakít. Nagyon megszerettem a kis színésznőt és remélem még sok filmet láthatok vele is.

2 hozzászólás

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján