A szerelem színei (1995) 22

How to Make an American Quilt
109' · amerikai · dráma, romantikus

A végzős Finn nyárra leköltözik nagyanyja kaliforniai házába, hogy ott írja meg diplomamunkáját, és hogy végiggondolja, összeházasodjon-e barátjával, Sammel. Dolgozata a női kézimunkák készítésének szertartását vizsgálja, amihez kapóra jön, hogy nagyanyja épp most varrja a mennyegzői… [tovább]

Szereposztás

Winona RyderFinn
Dermot MulroneySam
Ellen BurstynHy
Anne BancroftGlady Joe
Alfre WoodardMarianna
Kate NelliganConstance Saunder
Kate CapshawSally
Maya AngelouAnna
Lois SmithSophia Darling
Jean SimmonsEm

További szereplők

A szerelem színei (1995)
Forgatókönyvíró
Zeneszerző

További stábtagok

Kedvencelte 4

Várólistára tette 42


Kiemelt értékelések

Osli75 

Beszippantott a történet és ahogy áll össze a takaró, úgy simulnak ki a történet szálai is. Bírtam az öregasszonyokat, a történeteiket és Finn történetének alakulását is. Remélem hosszú, boldog életük lesz… vagy legalább olyan, mint amilyeneket láttunk ;) A takaró meg tényleg csodás lett a végére és mindegyik kocka a helyére került.

Ágnes_Apró 

Az egyik kedvenc romantikus filmem. 2 évente megnézem. :)

Lady_L

Amikor filmet nézek, akkor soha sem nézem ténylegesen, mert közben hímzek/horgolok/kötök, és csak fel-felpillantok néha. Most azon vettem észre magam, hogy a kötésem mozdulatlanul az ölemben, a még mindig az ujjamra tekert fonallal, a tekintetem pedig a képernyőn és teljesen békésen, tátott szájjal figyelek. Nagyon-nagyon olyan ez a film!!! (nem, esküszöm nem a fiatal Dermot Mulroney-t bámultam, sajnos csak keveset mutatják:)))


Hasonló filmek címkék alapján