A szerelem édes-savanyú íze (2021)
Forgatókönyvíró

Gyártó
Netflix

Várólistára tette 30


Kiemelt értékelések

Theana 

Ez de beteges kavar volt, a cím nagyon találó – rendesen összemosódott a kettő. A trailer alapján el is vetettem volna a filmet, mert a hűtlen sztorikon csak felidegesítem magam, de a színészek miatt végül mégis rávettem magam, és nagyon pozitívan csalódtam. Azt az emberi „jelenséget” mutatja be, amely fokozatosan eldobja magától azt, ami igazán jó és értékes a számára valami másért, valami újért, valami izgalmasabbért, és idővel elkezd kompromisszumokat kötni az elvei felett, végül fel is adja azokat más kedvéért – ivás például. Elkezd hazudozni, mert mélyen valahol szégyelli vagy tudja, hogy nem helyes, amit csinál, mégis tolja tovább a biciklit, talán önös érdekből? Nemcsak a szokás nagy úr, hanem a kísértés és a kapzsiság is. Majd egyik dolog követi a másikat és az ember már csak a nagy kalap kupacban találja magát, pedig egyedül önmagát hibáztathatja. Hiszen döntések sorát hozta meg, az ő kezében volt a választás lehetősége. De sok esetben nem magában keresi a hibát, hanem másokban, ez esetben a biztonsági őrben vagy a főnökében. És az a legszomorúbb, hogy képes újra elkövetni ugyanazt a hibát.

p_LillaRéka 

Nagyon idegesítő volt nézni a film második felét, de ettől függetlenül nem fogom lepontozni, mert mit a valóságot? :D
Akármennyire felidegesít attól még tökéletesen bemutatja a film, hogy mi zajlik le egy olyan ember fejében, ami végül ahhoz vezet, hogy hűtlen legyen a párjához majd pedig azt ami utána jön.
A végén lévő plot twist miatt pedig már csak azért is azt mondom, hogy megérte megnézni, mert az tényleg ütött rendesen, és legalább megkönnyebbülve fejezhettem be én is a filmet, tudva, hogy mindenki azt kapta amit érdemelt.


Hasonló filmek címkék alapján