A renitens (2024–) 41

Somos Renáta, azaz Reni, egy háromgyerekes egyedülálló anya, aki 160-as IQ-ja ellenére takarítónőként dolgozik. Egy véletlen folytán a rendőrség felismeri a benne rejlő lehetőségeket, így az életvédelmi osztály vezetője, Cseke Anikó őrnagy tanácsadói állást ajánl neki, amit Reni csak úgy fogad… [tovább]

magyar

Szereposztás

Gáspár KataSomos Renáta
Makranczi ZalánDobler százados
Balsai MóniCseke Anikó őrnagy
Lengyel BenjáminCzirják Imre
Jeney Luca ViktóriaMikes Boglárka
Mikó IstvánSanyi bá'
Mészáros BélaRoland
Bartha Bendegúzpultos
Horváth ZorkaZita
Markó BerzsiánBalu

További szereplők

Kedvencelte 11

Várólistára tette 35


Kiemelt értékelések

amnézia 

Nem vártam tőle sokat. Az elején mégis tetszett ez a könnyed, pörgős cselekmény, jó volt, hogy a történetek nem függnek össze, és önállóan is lehet őket nézni, aztán elveszett az érdeklődésem és végül alig tudtam rá figyelni.
A krimi nem az én műfajom, itt viszont egész jó volt. Reni, bár van pár közös tulajdonságunk, nem volt a legszimpatikusabb. Leginkább azokat a részeket szerettem, amik az észjárásáról szóltak, de ezt jobban is ki lehetett volna használni.
Egyszer jó volt megnézni. Kíváncsi vagyok a francia verzióra is, lehetett érezni a nyugat-európai átfedést.

Dhewilgirl

Az utóbbi idők legigényesebb magyar sorozata. Okos, vicces, Gáspár Kata és Makranczi Zalán zseniális benne spoiler, a többi mellékszereplő is nagyon szuper. Ilyen cliffhangerrel vétek lenne nem folytatni, így nagyon bízom benne, hogy készülni fog 2. évad.


Hasonló filmek címkék alapján