A növények birodalma (2012–2012) 11

David Attenborough ezúttal a növények világát mutatja be, gyönyörű képsorok kíséretében, a kew-i királyi botanikus kertben filmezve.

Képek 24

Szereposztás

David Attenboroughönmaga / narrátor

Kedvencelte 2

Várólistára tette 17


Kiemelt értékelések

Sister

Fantasztikusan érdekes volt ez a sorozat is! Sajnos Kew-ban nem jártunk, amikor Angliában nyaraltunk, de ezek után nem kérdés, hogy egyszer ide is szeretnék ellátogatni! :) Nagyon sok izgalmas tényt tudtam meg, és szerintem Attenborough bácsi kifejezetten a különlegesebb fajokat igyekezett bemutatni.

Pontosan ugyanolyan lebilincselő volt, mintha csak az állatokról mesélt volna nekem. Ezt is imádtam, mint minden mást, amit eddig láttam tőle. :)

fióka 

Évente megnézem, elképesztően gyönyörű. Ez az a sorozat, amit 3D-ben érdemes nézni (újra és újra), mert természetesen szép 2D-ben is, hiszen növények, és hát a Kew, emberek!, de a 3D-technika a legjobban a növényeknél érvényesül, talán egy leheletnyivel jobb is, mint élőben :), pedig a Kew a világ talán legjobb botanikus kertje, ha tehetném, folyton ott lennék. Nézzétek, rogyásig, így lehet még a vonakodókat is ellenállhatatlan szerelemre ébreszteni :).

robnor 

Szeretem a virágokat, kb olyan mértékben, mint Gombóc Artúr a csokoládét, és emiatt imádtam. Ez a minisorozat a növények hatalmas spektrumát mutatja be, nagyon látványos módon. Amit a kew-i botanikus kertben csinálnak a növények fenntartása érdekében az lenyűgöző és hatalmas gratulációt érdemelnek érte.


Hasonló filmek címkék alapján