A mocsár csöndje (2019) 3

The Silence of the Marsh · El silencio del pantano
92' · spanyol · thriller

Q egy sikeres író, munkáját megosztja a város és a mocsári birtoka között, ahol könnyebben fókuszál az írásra. Kivételesen valósághű történetei gyilkosokról, sorozatgyilkosokról szólnak, amik igazán jövedelmezőek és sikert biztosítanak számára. Testvére anyagi problémákkal küzd és próbálja… [tovább]

Képek 11

Szereposztás

Pedro AlonsoQ
Nacho FresnedaFalconetti
Carmina BarriosLa Puri
José Ángel EgidoCarretero
Àlex MonnerFran
Raúl PrietoNacho
Maite SandovalIsabel
Javier GodinoVicent
Luis ZaheraTaxista
Miguel de LiraOnofre

További szereplők

Várólistára tette 12


Kiemelt értékelések

kovbog 

A La Casa de Papel után elkezdtem a sorozat főszereplői által játszott filmeket nézni. Ez sem okozott csalódást. Nagyon jól alakítja Pedro Alonso ezt a szerepet is. Sokkal visszafogottabb, de a sötét aura és kiszámíthatatlanság itt is áthatja a karakterét.
Nem csupán a történet és a színészek miatt érdemes megnézni. A kameravezetés és vágás is nagyon precíz és átgondolt. Igazán művészi. Azt azonban sajnálom, hogy a színeket komorra vették, de nyilván szándékos, hiszen a melankolikus hangulathoz erősen hozzájárul.
Nagyon jó thriller, remélem, hogy a rendezőtől és a forgatókönyvírótól telik még sok ilyen jó alapanyagra. Élethű és kreatív, minden meg van benne az izgalomhoz. Nincs telebombázva bugyuta karakterekkel, vagy fölösleges drámával. A szálakat szépen lezárják és egy kerek egész alkotást kapunk a film végére. Szimpatikus hozzáállás ez az alkotók szempontjából, igazán fölfrissítő a sok hollywoodi túldramatizált tömény film után egy ilyet látni.


Hasonló filmek címkék alapján