A karate kölyök (2010) 182

The Karate Kid
140' · amerikai, kínai · akció, kaland, dráma 12

Detroitból Pekingbe költözik a tizenkét éves Dre az édesanyjával, aki a kínai fővárosban kapott állást. A fekete bőrű kiskamasz nem örül a környezetváltozásnak, az egyetlen pozítiv élménye Mei Ying. Első pillantásra beleszeret a bájos osztálytársába, ami persze nem marad következmények nélkül:… [tovább]

magyar

Képek 4

Szereposztás

Jaden SmithDre Parker
Jackie ChanMr. Han
Wenwen HanMei Ying
Taraji P. HensonSherry Parker
Ringo YuLi mester
Zhenwei WangCheng
Zhensu WuMeiying apja
Zhiheng WangMeiying anyja
Shijia LüLiang
Jared MinnsDre barátja

További szereplők

Kedvencelte 27

Várólistára tette 50


Kiemelt értékelések

Theana 

Engem egyszerűen nem érdekelt ez az elsőszerelem-beakarokvágódnialánynál-csók-puszi-izébizé, inkább a Jackie Chan részek foglalkoztattak. Számomra az volt az a pont, mikor beleszerettem a filmbe, mikor spoiler, és goes on. A goes onon van a hagnsúly, mert ez volt az, ami megríkatott, de nagyon, és után kisebb szünetekkel, de állandóan folytak a könnyeim, mint a vízfolyás. És bár nem volt új ez a fajta karakterfejlődés, mai napig nagyon szeretem.

6 hozzászólás
Szeszj 

Most látom másodszor a filmet, és még mindig tetszik, mert érdekes közben humoros is, meg persze a harcmozdulatok, én soha nem akartam karatézni, a boksz mindig jobba érdekelt, de egyébként nagyon jó sport, 2 unokahúgom is jár karatéra és nagyon szeretik, meg ügyesek is. Szóval érdekes volt látni hogy Dre hogyan tanul, hogy mennyi mindent kell megtanulnia, türelmesnek lenni. Imádtam a felkészülést. Meg Mr. Han és Dre beszélgetési is tetszettek.
A színészek is jók voltak, Jackie Chan mindig jó szerintem! :D Jaden Smith is jó volt, ügyes kis srác volt.
Majd egyszer biztos hogy megnézem, mert azért tanulságos is. :))

Törpillaa 

Tetszett, habár eléggé kiszámítható mi fog történni. spoiler Jackie Chant szeretem, és Jaden Smith is jó volt. Az alapsztori jó volt tetszett.

Valentine_Wiggin 

Egy remake, nagyon rossz címadással. Mert Kínában vagyunk, és kung-fut tanul a főszereplő, tehát nagyon nem indokolt, hogy karate kölyök legyen a film címe, de ez legyen a legnagyobb gond.
Összességében semmi extra, aranyos film, aranyos történettel, amit egyébként már ismerünk, vannak benne szép harcművészetes jelenetek és gondolatok, egyszernézős, de elszórakoztat.

Alexandra

Jackie Chan sosem volt kedvencem, de ebben a filmben bírom. Talán csak azért, mert már eltelt egy kis idő, mióta bármi másban láttam volna. Nem nagyon akartam ezt a filmet megnézni, mert nekem az eredeti Karate kölyök nagy kedvenc volt. De… végül is kijelenthetem, hogy ez sem rossz.

Honey_Fly 

Mondom én, hogy Jackie gulity pleasure… Még Justin Bieber számát is meghallgattam youtube-on utána, nem viccelek :)
(És egyszer úgy szeretnék elmenni Kínának erre a hegyvidékes részére)

Update, újranézés:
I will never say never! (I will fight)
I will fight till forever! (make it right)
Whenever you knock me down
I will not stay on the ground
Pick it up
Pick it up
Pick it up
Pick it up up up
And never say never

Na jó, de, most mondom. Justin Bieber never ever again. Jaden Smith-nek pedig két saller.

4 hozzászólás
carragher 

Egy flegma néger gyerek Kung-fu-t tanul Kínában közben mély melodrámába és szerelembe esik miközben a címében a filmnek karate szó szerepel.
Egyedül csak Jackie Chan miatt érdemel egy közepest.

Pennmenelien

Jackie Chan-t szeretem, Jaden Smith itt még nagyon cuki, a történetet meg már régől ismerjük. Kedves családi film lehet belőle, ha megbeszéljük a gyerkőccel a látottakat.

bubimentesvíz 

Amikor még nem láttam az eredeti Karate Kölyök film(ek)et, akkor nagyon imádtam a történet, maga a szereplők, ahogy tanítja Mr. Han. Ám, miután láttam az eredetit annyira már nem fogott meg, de még mindig nagyon szeretem ezt a filmet, kedvem is lett újranézni!


Népszerű idézetek

Theana 

Mr. Han: Rossz diák nem létezik, csak rossz tanár.

3 hozzászólás
Theana 

Dre Parker: Miért áll a kocsija a szobában?
Mr. Han: Mert az utcán nem volt hely.

Theana 

Dre Parker: Nyugi, anya, a kungfu arra van, hogy békét köss az ellenséggel!

Theana 

Mr. Han: Vedd fel! (…) Vedd le! Akaszd fel! Most vedd le! Dobd a földre! Vedd fel! Akaszd fel! Vedd le! És vedd fel! Aztán vedd le! Dobd le a földre! Vedd fel! Akaszt fel! Vedd le onnan! (…)

carragher 

Mr. Han: Az élet padlóra küldhet. Rajtad kívül más nem döntheti el, hogy felállsz e!

Sonnenschein 

Mr. Han: Az a legjobb bunyó, amit elkerülünk.


Hasonló filmek címkék alapján