A holló (2012) 64

The Raven
106' · szerb, amerikai, magyar, spanyol · krimi, thriller 16

Amikor a XIX. századi Baltimore-ban egy anya és lánya brutális gyilkosság áldozata lesz, Emmett Fields nyomozó megdöbbentő felfedezést tesz. A bűntény egy fiktív esetre emlékeztet, amiről részletesen számolt be a helyi újság Edgar Allan Poe egyik történeteként. Miközben a rendőrség magát Poe-t… [tovább]

angol
angol · magyar
angol

Képek 4

Szereposztás

John CusackEdgar Allan Poe
Luke EvansEmmett Fields
Alice EveEmily Hamilton
Brendan GleesonColonel Hamilton
Brendan CoyleReagan
Oliver Jackson-CohenJohn Cantrell
Kevin McNallyMaddux
Fancsikai Péterfiatal férficsontváz
Hirdetés

Kedvencelte 14

Várólistára tette 60


Kiemelt értékelések

piciszusz 

Annyira nem voltam tőle elájulva. Egyedül az tudott bennem bármi érzést előcsalni, amikor spoiler.
Uncsi volt a nyomozás, kapkodtak, nem éreztem teljesnek a sztorit, meg néha benyögtek egy verset, hogy tudjuk kiről is van szó.

1 hozzászólás
Zohannna

Nekem ez túl félelmetes volt. Tipikus látványt nyújthattam: mikor a durva, vértől fröcsögő részeket mutatták és én eltakart szemmel kikukucskálok két ujjam közt…

mazsolafa

Nincs is annál rosszabb, ha egy izgalmasnak szánt film a néző által unalomba fullad. Talán mondhatjuk, hogy ez a nem sikerült kategória és bőven többet ki lehetett volna belőle hozni. Nem tudom, ki hogy van vele, de én kifejezetten utálom, ha olyan sötétre fényképezik a filmet, hogy nem látom, mi történik.

Barbella

Én odáig vagyok az Edgar Allan Poe hangulatért, és John Cusack az egyik kedvenc színészem, de ettől a filmtől valahogy mégsem dobtam hátast.
     Kriminek elég egysíkú és egyszerű, a drámához a karakterek túl kétdimenziósak, thrillerként meg ne is beszéljünk róla. Igazából nem rossz film, csak olyan semmilyen, és én ezt nagyon sajnálom.

Dániel_H 

Szeretem az olyat, amikor filmnézés közben hasznát veszem a korábbi olvasmányaimnak, így esett ez most is. Jó a történet, lehet izgulni az arra hajlamosaknak. Cusack, de még a kevésbé ismert Luke Evans is jól játszik, passzol a zene.
Nagyon el lett találva ez a borús-szürke világ, és a naturalista ábrázolás is.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján