Kedvencelte 4

Várólistára tette 69


Kiemelt értékelések

eNNBeus 

Nehezen tudok mit írni. Leginkább azért, mert én meg vagyok győzve. Ismét egy film ami a hangulatával fogott meg, Alicia Vikander játékával nagyon masszívan megfűszerezve. Piszok hamar bele tudtam helyezkedni, és benne éreztem magam a filmben. Annyira kifejezőek voltak a lelki gyötrődései a főszereplőnek, hogy már szinte én is abban a tusában éreztem magam mint ő. Imádtam.

csokidani 

Nagyon erdekes hangulatu, lelektani hullamvasut amely szepen van fenykepezve es passzos zenekkel van kiegeszitve.

Kiskakukk 

Szép munka, Mr. Wash. *taps*
Bár sok apróságban eltér a regénytől, remek feldolgozásnak tartom.
A hangulata nagyon ott van, sőt, ebben a tekintetben veri az eredeti művet. Képileg, zeneileg is el lett találva, a karakterek is úgy, ahogy, könyvhűek (bár Lucy ott k.rvás, Teiji meg nem ennyire egyértelműen eszelős). Ebben kevesebb az erotikus jelenet.

Alicia Wikander szerintem nagyon szépen beszélt japánul.
Teiji lehetett volna sármosabb, de legalább ugyanolyan össze-vissza állnak alul a fogai, mint a könyvben. :) Nekem egyébként a film megtekintése után is az a meggyőződésem, hogy Teiji spoiler.

Mivel a regényt tinikoromban többször is olvastam, így talán kissé elfogult vagyok, de klassz volt, na. (És örültem neki, hogy bár 12 éve tanultam összvissz 1 évig japánul, mégis -merthogy feliratom az persze nem volt, ehhhh- tudtam követni őket, tehát nem felejtettem el 100%-ban mindent. Hurrá. :D)

piciszusz 

Fura, zavaró, és unalmas. Pedig reménykedtem, hogy jobb lesz, mint a könyv.

brena 

Rémfura egy film….
Végig azon gondolkodtam Vikander tényleg megtanult japánul a szerep kedvéért vajon?

2 hozzászólás
TCV

Végig azon gondolkodtam, hogy miért van ott az a szerencsétlen kis aranyhal abban a picike akváriumban…
Jobban tetszett mint a könyv, mert több minden történt a filmben és jobban ki voltak fejtve a dolgok, de nem hiszem, hogy egyhamar újra fogom nézni.


Hasonló filmek címkék alapján