A baba (2022–2022) 16

A sorozat középpontjában egy 38 éves nő van, aki irigykedik gyerekes barátaira, de váratlanul egy babával találja magát a karjai közt, az élete, amiben eddig azt tett, amit akart, drámai módon megváltozik, ugyanis a cuki baba kontrolljával, manipulációval szürreális horrorshow-vá alakítja át a… [tovább]

Szereposztás

Michelle De SwarteNatascha
Amira GhazallaMrs. Eaves
Patrice NaiambanaLyle
Sinéad CusackBarbara
Isy SuttieRita
Shvorne MarksMags
Amber GrappyBobbi
Bertie George VennChild
Albie HillsA baba
Arthur HillsA baba

További szereplők

Várólistára tette 18


Kiemelt értékelések

eNNBeus 

Két rész után szkipp.
Kezdem azt hinni hogy a minisorozatot tényleg azért találták ki, hogy ha valami szar akkor is végig nézed mert úgy sincs sok rész. Na ez a sori az, aminél még így is azt mondom hogy na neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Sem a vígjáték sem a horror címkét nem értem, egy normális poén annyi nem volt eddig ebben a két részben, és bár hozzá vagyok edződve a horrorhoz de ebben még a szemem sem rezdült meg egyszer sem. Totál üres karakterek, a kisbaba is hát, sem nem démoni mint pl az Ómenben, semennyire sem ijesztő, de ég cukinak sem mondanám szegénykét… Mikor érzed hogy most le kéne döbbenned de olyan távol vagy tőle mint ide a Titán. Olyan az egész mint valami nagyon elbénázott paródia. Pedig annnnnyira jó lenne az elképzelés, de ez egy piszkosul kihagyott ziccer.

4 hozzászólás
Szencsike 

Óriási őrültség, mind pozitív és negatív értelemben. Pozitív, mert jópofa a sorozat, ha a néző rááll a bizarr világára, akkor egészen élvezhető is, itt-ott. Itt-ott, mert a bizarrsága teszi hülyeséggé is. A baba viszont cuki, tényleg nem nézné ki belőle senki, hogy képes az embereket megzakkantani.

1 hozzászólás
Édua_Vörös

Jópofa volt, humoros horror, némi drámával, rejtélyjel. Bár hullanak rendesen a szereplők, a „fontos” karakterek közül senki se hal meg.
A vége szépen le lett zárva, bár akár az utolsó előtti résszel is befejezhették volna, abból se lett volna hiányérzet.
Szép, kerek. Igaz, nyitva hagyták, de valószínűleg nem lesz folytatása.


Hasonló filmek címkék alapján