8213: Gacy House (2010) 2

Paranormális tevékenységeket kutató szakemberek egy csapata érkezik az elhagyatottan álló házba, ami valaha a hírhedt pedofil sorozatgyilkos, John Gacy otthona volt.

8213: Gacy House (2010)

Gyártó
The Asylum

Várólistára tette 6


Kiemelt értékelések

Blissenobiarella 

Elkövettem azt a hibát, hogy csak a film megtekintését követően figyeltem fel rá, hogy ez egy Asylum film.
Ennek köszönhetően – bár alapvetően nem vártam túl sokat tőle –, túlságosan is magasra helyeztem a lécet, amit persze ennek a színvonaltalan vacaknak nem sikerült megugrania.
Imádom a footage-filmeket, a horrorok közül nekem ezek a kedvenceim. De ez egy iszonyú klisés, más filmek által már réges-rég elsütött ötleteket alkalmazó…. nem tudom mi.
Ez az alap. Megfejelik az egészet magával a történettel, ami arról szól, hogy a sorozatgyilkos John Wayne Gacy házában idéznek szellemet agykárosodott szereplőink. Mindehhez segítségül kérik Diana istennőt no meg a technikát és felajánlják ajiba a szomszéd gyerek focispólóját. Merthogy ugye Gacy szerette a kisfiúkat. Mindenféle fényjátékoknak lesznek tanúi, és felveszik, ahogy valaki azt suttogja, „Kiss my *ss”, amiről minden művelt kiscserkész tudja, hogy Gacy utolsó szavai voltak kivégzése előtt.
Fúúúúúú…….. *sóhaj*
Az a fajta olcsó horrorfilm, ami csak villanásokkal és hangeffektekkel akar ijesztgetni.
Nagyjából ilyen fejjel néztem végig: http://img07.deviantart.net/dc44/i/2006/101/e/0/whee__w…
Még ennél is megbocsáthatatlanabb az, hogy a film végtelenül unalmas. Az egész footage-jelleg is baromi erőltetett, amit személyes sértésnek veszek.
…és nem akarjátok tudni, hogy mi a vége…. *sóhaj*….
Valószínűleg nem helytálló ilyet mondani, hiszen Gacy mégiscsak egy őrült sorozatgyilkos volt, aki megérdemelte a büntetését, de megkockáztatom, hogy ez a film még az ő emlékét is meggyalázza.

Kár erre több szót fecsérelni. Ne nézzétek meg.


Hasonló filmek címkék alapján