Várólistára tette 1


Kiemelt értékelések

jancsibohi 

Őszintén mondom, hogy nem vártam sokat. Nem a műfaj miatt, hanem mert nem tűnt népszerű filmnek. Ami egy dolog, mert okozott már ez a kategória kellemes meglepetéseket, de ez nem egy olyan film volt.
Az akció részével igazából nem volt bajom, mert az volt benne bőven. (Bár azt sosem fogom megérteni, hogy miért kell támadás előtt elkiabálni az éppen alkalmazott figura nevét. :))
Viszont ez a sok akció sajnos a történet rovására ment, mert abban meg abszolút logikátlanul folytak az események. Határozottan az volt az érzésem, hogy forgatás közben írták a sztorit (egyébként Michelle-től már hallottam ilyet interjúban, szóval könnyen lehet, hogy ez pont egy ilyen volt), csak aztán elfelejtették egyben újranézni az egészet. Mondjuk ezt megértem, mert én sem fogom.

Michelle karakterét nagyon bírtam. Arra nem tudtam rájönni, hogy ki is ő, mert a főgonosznak nem volt a barátnője, de máshogy meg nem igazán illett a képbe, illetve túl kedves is volt mindenkihez, spoiler, de talán pont ezért felüdülés volt minden jelenete. Ezen kívül, imádtam, hogy mindig lobogott a haja! És ezt úgy kell érteni, hogy MINDIG, tehát nem csak akció közben, hanem álló helyzetben is. :) egyébként nem csak neki, de csak neki volt olyan hosszú, hogy látszott is, mert a szél amúgy fontos eleme volt a filmnek – ugyanis mindig fújt – bár ennek az okára nem sikerült rájönnöm.

6 hozzászólás

Hasonló filmek címkék alapján