Részeges karatemester (1978) 97

Drunken Master · 醉拳 (Jui kuen)
111' · hongkongi · akció, vígjáték 12

Wong Fei-hungot apja alkoholista nagybátyjához küldi, hogy tisztességet tanuljon és harcos váljon belőle. A bácsika azonban brutálisan bánik a tanítványaival, Fei-Hong ezért elhatározza, hogy elszökik kegyetlen kínzójától. Nem sokkal szökése után azonban elkapják, embertelenül megalázzák és… [tovább]

Szereposztás

Jackie ChanWong Fei-hung
Siu Tien YuenSam Seed
Jang Lee HwangYen Tieh Hsin
Dean ShekKai-Hsien
Fung Ging ManMr. Li

Kedvencelte 13

Várólistára tette 18


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Szeretem ezt a filmet. Ebben a filmben nagyon vicces tud lenni, de nagyon komoly is. Mikor először láttam régebben akkor szerettem bele a Jackie Chan filmekben, annyit lehet rajta nevetni. :-) Jackie is egy utánozhatatlan színész. Mindig mindent bele ad a filmjeibe. Számomra nagyon élvezhető még ez is, pedig már nem a mostaniak közül való. :-) Nagyon jó filmjei vannak, és a jelenetek is tetszenek. :-) A szereplő válogatás is jó.

Honey_Fly 

Német nyelvű, alámondással, VHS-en. Életem meghatározó élményeit így tettem magamévá :) Erkölcsi lecke volt ez annak idején. Most már biztos nem adnék rá 9 csillagot, de eszem ágában sincs újranézni, nem akarom a bálványaimat lerombolni.

Hippoforaccus 

Igazi, régimódi kung-fu stílus bemutató film, „karate” szóval a magyar címben (gratulálok!).
Vicces, némileg izgalmas, és teli van bunyóval, nem csak a szavakat cséplik spoiler. Rengetegszer láttam már, de nem tudom megunni.

5 hozzászólás

Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján