Say Yau Kay (1996–1997) 1

Journey to the West · 西遊記
45' · hongkongi · akció, kaland, vígjáték, fantasy, sorozat, wuxia 12
1 évad · 30 rész

A történet Sun Wukong, a majomkirály történetét meséli el, aki Tang Sanzang buddhista szerzetes társaságában Buddha Szent Tekercseit keresi. Társául szegődik még Zhu Bajie, a disznó démon, valamint Sha Wujing, a valaha emberevő démon. A társaság kalandjai során bejárja egész Kínát, segítenek az… [tovább]

Szereposztás

Dicky CheungSun Wukong
Kwong WahTang Sanzang
Wayne LaiZhu Bajie
Evergreen MakSha Wujing
Tong Chun MingFehér Sárkány Ló
Rain LauYan Yan
Chan Miu YingFehér Csont Démon
Rebecca Sau Chu ChanVaslegyező hercegnő
Angie CheungSi Si
Yuen ChorBuddha

További szereplők

Kedvencelte 1

Várólistára tette 3


Kiemelt értékelések

GentleRain 

A doramát én az idén tekintettem meg, pedig már régóta szemeztem vele. És egyedül csak azt bántam meg, hogy sokáig vártam, hogy végignézzem. Mert fantasztikus, nevettető, humoros, izgalmas és tanulságos is. Persze vannak benne szomorú pillanatok, de alapvetően annyira nem veszi komolyan magát a történet.

A karakterek élnek, és mindegyikük egy igazi egyéniség. Dicky Cheung szó szerint lubickol Wukong szerepében, mert szemmel láthatóan élvezte a karaktert. Benne élt, ez látszott a gesztusain, a beszédén, a mozdulatain. De a többiek is fantasztikusak, nagyon hozzák a hangulatot.

Az akciójelenetek parádésak, remekül megkonfiguráltak és látványosak. A zene pedig nagyon illik hozzá. Az openinget és endinget is Dicky Cheung énekli, aki nemcsak kiváló színész, de énekesnek sem utolsó. Még a CGI is rendben van, annak ellenére, hogy nem mai sorozatról van szó. De ennek ellenére szerintem ma is simán vállalható és élvezhető. Én sajnáltam, mikor vége lett, mert hiányzott Wukong bolondozása, Tang Sanzang bölcsessége, Bajie örökös morgása (részben jogosan) és Wujing alázatossága.

Aki jó kis sorozatot szeretne, annak ezt ajánlom mindenképpen kezdésnek. Higgyétek el, nem bánjátok meg!


Hasonló filmek címkék alapján