Sci-fi zóna

Valentine_Wiggin 
Sci-fi

https://hu.ign.com/alejandro-jodorowsky/61557/news/jodo…
Ez a cikk most kicsit felbosszantott. Kezdeném azzal, hogy tisztelem Jodorowsky-t, és egészen biztos, hogy én végigültem volna az ő húsz órásra tervezett Dűne adaptációját is, mert elképesztő ötletei voltak. Nagyon sajnálom, hogy nem valósíthatta meg.
De az előzetes alapján lehúzni egy filmet, és olyan közhelyeket puffogtatni a rendezővel szemben, hogy „nem célja megváltoztatni az emberiséget vagy a társadalmat” enyhén szólva „savanyú a szőlő” hangulatot kelt.

Kapcsolódó filmek: Jodorowsky's Dune (2013) · Dűne (2020)

Jodorowsky's Dune (2013) Dűne (2020)

kvázimozi 
Sci-fi

Kissé kesze-kusza -vagy épp hogy passzos- de érdekes vágás: reflektorfényben a láthatatlan ellenség, az univerzális elixír, a színtelen-szagtalan de mégis örökkön örökké párolgó idő… amivel Nolan már elég rég óta szórakozik:)

Talán a Tenet most mindent helyre tesz s konvergál. A videóból kiderül (nem amúgy, de az utolsó mondata nagyon jó és ezért is érdemes végignézni) https://www.youtube.com/watch…

SPOILERS Nolan filmek

Kapcsolódó művészek: Christopher Nolan

Kamilla_Peter
Sci-fi

Sziasztok! Ezek közül szinte az összeset megfilmesítették.
Nektek melyik a kedvenc sci-fi világotok? :)
https://www.youtube.com/watch…

Coralie 
Sci-fi

Az AMC épp most adja le a Battlestar Galactica minisorozatot a tévében! :)
Ha valaki szeretne egy kicsit nosztalgiázni vagy először nézné meg, akkor most megteheti.

Kapcsolódó filmek: Csillagközi romboló (2003–2003)

Csillagközi romboló (2003–2003)

Hirdetés
kvázimozi 
Sci-fi

MOON – tíz éves kiadás, megjelent UHD BD4K-n %% “I still think of myself as kind of the new guy on the block [trying] to break in to making movies…and here I am, with a 10th anniversary on a movie!” – Duncan Jones via Entertainment Weekly %% https://www.blu-ray.com/movies/Moon-4K-Blu-ray/242199/ %% – (ez az eredeti, teljes trailer, kb. 2-3 másodperc hiányzik az elejéről, cserébe viszont HD) https://www.youtube.com/watch…

Kapcsolódó filmek: Hold (2009)

Hold (2009)

Kapcsolódó művészek: Sam Rockwell · Kevin Spacey · Duncan Jones