Colin Firth zóna

Londonna 
Colin Firth

Gondolkoztam, hogy a színházas zónába tegyem-e, vagy ide, de mivel végülis a Camille kapcsán nyilatkozik, ezért végül ez a topik nyert. :-)

https://www.youtube.com/watch…

Kapcsolódó filmek: A kaméliás hölgy (1984)

A kaméliás hölgy (1984)

Kapcsolódó művészek: Colin Firth

2 hozzászólás
Londonna 
Colin Firth

Jó hír azoknak, akik egészen mostanáig csak a magyar vonatkozásra vártak. Mától kezdve ugyanis végre elérhető szinkronosan is a film.

Colin Firth magyar hangja: Csankó Zoltán. :-)

Kapcsolódó filmek: A titkos kert (2020)

A titkos kert (2020)

Londonna 
Colin Firth

Colin most teljes gőzzel Stanley Tucci Oscar-jelöléséért kampányol a Szupernóva (2020)-ban nyújtott alakításáért. ♡

Ezen kívül hír még – amennyiben lehet hinni egy újabb „pletyinek” (?) –, hogy Colin (egyik) partnere majd Gemma Arterton lesz abban a Curtain Call című drámában, amit Anthony Quinn regényéből szeretnének elkészíteni…

Kapcsolódó filmek: Szupernóva (2020) · Curtain Call

Szupernóva (2020)

Kapcsolódó művészek: Colin Firth · Stanley Tucci · Gemma Arterton

Londonna 
Colin Firth

Úristen. o.O
https://www.empireonline.com/movies/news/colin-firth-zo…

Magyarul:

"Colin Firth ismét egy mozgalmasabb szerepben lubickolhat: ezúttal a zombikkal veszi fel a harcot. Érkezik ugyanis a frappáns című New York Will Eat You Alive – írja a Deadline.

Kimért úriember, finom lelkű szerető vagy templomban mészároló titkosügynök: Colin Firth karizmáját és cinkos-bájos mosolyát minden szerepben imádjuk. Most pedig ismét akciósabbra veszi a figurát egy digitális zombis képregény adaptációjában: feldolgozást kap ugyanis a kínai Zombie Brother című képregény.

Ezzel pedig A király beszédéért Oscar-díjat kapó Firth valamilyen szinten ismert, ugyanakkor teljesen új terepre sétál. Igaz, hogy a Kingsman is képregényes adaptáció, ellenben a zombis és távol-keleti vonal egy ismeretlenebb közeg a színész számára.

Jia Haibo Zombie Brother című horror, vígjáték és akció keveréke egyébként az egyik legsikeresebb digitális munka a neten, amely közel 28 milliárd megtekintést tudhat maga mögött, az alapanyagot feldolgozó sorozat első két évadát pedig több mint 3 és fél milliárdan látták már. A még színpadra is adaptált mű pedig most Hollywood révén kerül a nagyvászonra.

A történetben egy titokzatos koporsó belekerül egy város vízellátó rendszerébe, a fertőzött víz pedig zombikká változtatja a lakosság egy részét. Velük veszi fel a harcot egy fiatal fiú, aki szerelmét próbálja megmenteni.

A filmet Todd Strauss-Schulson rendezi ( Hát nem romantikus? (2019) ) és Alex Rubens ( The Twilight Zone (2019–) ) írja a képregény alapján. A producerek között pedig ott ül Channing Tatum is.

Colin Firth legutóbb A titkos kert (2020) , az 1917 (2019) és az új Mary Poppins képsorain bukkant fel, legközelebb pedig egy gyönyörűnek ígérkező romantikus drámában láthatjuk majd Stanley Tucci oldalán ( Szupernóva (2020) ). Ha pedig minden jól megy, jövőre Olivia Colman oldalán szerepel majd a Mothering Sunday (2021) című drámában, amely nálunk a legjobban várt adaptációs listára is felkerült nemrég.

A New York Will Eat You Alive címen futó zombis projekt azonban nem az egyetlen bejelentett film, amiben szerepet kap majd a színész. Érkezik ugyanis egy John Madden-rendezte háborús alkotás is, ez lesz az Operation Mincemeat (2021).

Premierdátumot egyelőre egyikhez sem tudunk, de reméljük, hogy minél előbb ismét elénk kerül az akciósztár Colin Firth."

Forrás: Filmtekercs.hu

Kapcsolódó művészek: Colin Firth

14 hozzászólás
IviKawaii
Colin Firth

Életnagyságú Mr. Darcy torta, sajnos nem tudok képet posztolni, de itt a facebook link :)

https://www.facebook.com/LymeParkNT/photos/pcb.35858273…

3 hozzászólás
Londonna 
Colin Firth

Nos, (szerintem) még ne tessék 100%-os készpénznek venni, de megérkezett az első hivatalos, becsült magyarországi premierdátum a Szupernóva (2020)-hoz: 2020. december 31.

Reméljük, hogy ennél már csak előbb lesz, mint utóbb. (De, ha ez is marad se rossz, legalább megvan az idei szilveszteri program!… :-)))

Kapcsolódó filmek: Szupernóva (2020)

Szupernóva (2020)

12 hozzászólás
Londonna 
Colin Firth

Nem mostani, de jópofa kis marhaság, és még nem volt a zónában. Mondjuk nem tökéletes a „másolat”, amiért viszont kár. Annak idején ezt a festményt mi is megcsináltuk a gimiben, de mi figyeltünk rá, hogy mindenki úgy csináljon, mint… :P

Egy kis megjegyzés: spoiler én felcseréltem volna… :P :D

(1) John Alderton, (2) Sir Richard Eyre, (3) Steven Berkoff, (4) Tim Piggott-Smith, (5) Sir Antony Sher, (6) Julie Walters, (7) Robert Powell, (8) Colin Firth, (9) Tom Conti, (10) Sir Michael Gambon, (11) Simon Callow, (12) Peter Eyre, (13) Anthony Andrews

Kapcsolódó művészek: Colin Firth · Julie Walters · Michael Gambon · Steven Berkoff · Antony Sher · Simon Callow · Tom Conti · Peter Eyre · Richard Eyre · Anthony Andrews · Robert Powell · John Alderton

Londonna 
Colin Firth

Új film a láthatáron, hurrá!…

https://deadline.com/2020/06/mothering-sunday-odessa-yo…

Örülök neki, hogy ismét egy irodalmi adaptáció érkezik. Graham Swift alapvetően ésszel „megagyaltatós” író, szóval, az alapanyag abszolút ígéretes. Hát, részemről sokkal inkább ez, s effélék még, mint a' Annyakínnya 3… -.-"

Kapcsolódó filmek: Mothering Sunday (2021)

Kapcsolódó művészek: Colin Firth · Olivia Colman · Odessa Young · Josh O'Connor · Graham Swift

2 hozzászólás