Amazon Prime Video zóna

Roboraptor 
Amazon Prime Video

A Gyilkos a múltból tipikusan azt a fajta filmélményt nyújtja, amit a premisszájában ígér. Egy nem túl komolyan vett, de a picit túlnyújtott játékidejében is végig szórakoztató, véres, mégis könnyed horror vígjátékot. Ennél többet nem is kell, és nem is szabad várni tőle. Az aktuális októberi horrormaratonba illesztve is jól megállhatja a helyét a maga laza módján.

Bővebben: https://www.roboraptor.hu/2023/10/22/gyilkos-a-multbol-…

Kapcsolódó filmek: Gyilkos a múltból (2023)

Gyilkos a múltból (2023)

Roboraptor 
Amazon Prime Video

Naomi Alderman A hatalom című regénye jó alapanyagnak bizonyult, a belőle készült sorozat első évada meglepően élvezetesre sikerült. Az adaptáció a maga sajátos eszközeivel jól és értő módon vázolja fel azokat a dilemmákat, ellentmondásokat és tragédiákat, amelyek a hatalom jelenségét kísérik. A sorozat könnyen nézeti magát, rengeteg apró adalékot és fordulatot tartalmaz, ami figyelemre érdemessé teszi, és sokféle átélhető nézőpontot vonultat fel. Az első évad egy olyan sorozatot vetít előre, ami saját jogán is elgondolkodtatja a nézőt. Azt nem lehet mondani, hogy a könyv ettől fölöslegessé válik, azt viszont igen, hogy ha a többi évad is hozza ezt a színvonalat, akkor egy önértéken jó sorozatra számíthatunk.

Sorozatkritika: https://www.roboraptor.hu/2023/05/28/a-hatalom-sorozat-…

Kapcsolódó filmek: A hatalom (2023–)

A hatalom (2023–)

dulkap 
Amazon Prime Video

Nem tudom mióta elérhető, de én ma vettem észre.

Kapcsolódó filmek: Air – Harc a legendáért (2023)

Air – Harc a legendáért (2023)

Kopaszkutya 
Amazon Prime Video

Ez a film biztosan fent van? Adatlapja szerint igen, én viszont nem látom a kínálatban.

A csendes lány (2022)

Kapcsolódó filmek: A csendes lány (2022)

A csendes lány (2022)

2 hozzászólás
Kritizátor
Amazon Prime Video

Szinte napra pontosan egy évvel az előző szezon után, már vissza is tért az Amazonra a The Legend of Vox Machina szedett-vedett csapata. Ezért a tavalyi évad után nagy örömmel és még nagyobb kíváncsisággal kezdtem bele a legújabb évadba. Az első etap ugyanis olyan magasra tette a lécet, hogy erősen kételkedtem abban hogy sikerül-e ezt a készítőknek megugrania. Aki esetleg kételkedne, annak már az elején elmondom, hogy a Vox Machina legújabb kalandja sem okozott csalódást. És akkor még enyhén fogalmaztam. A kritika nagyon minimális spoilert tartalmaz a második évadból.

A teljes kritikát itt találjátok: https://www.kritizator.hu/hogy-tedd-el-lab-alol-a-sarka…

Kapcsolódó filmek: A Vox Machina legendája (2022–)

A Vox Machina legendája (2022–)