Zorro (2007–2007) 9

Diego de la Vega egy spanyol magas rangú katona és egy indián asszony szerelmének gyümölcse. Édesanyja tragikus körülmények közt meghal, így édesapja neveli fel a fiút. Diego gazdagságban nő fel, művelt, elegáns férfivá érik. Nem sejtheti senki, hogy kettős életet él: atyai jó barátja, Tomás… [tovább]

Képek 4

Szereposztás

Christian MeierDiego de la Vega, Zorro
Marlene FavelaEsmeralda Sánchez de Moncada
Arturo PenicheFernando Sánchez de Moncada
Osvaldo RíosAlejandro de la Vega
Andrea LópezMariángel Sánchez de Moncada
Luly BossaAlmudena Sánchez de Moncada
Andrea MontenegroMaría Pía de la Vega
Harry GeithnerRicardo Montero de Avila
Héctor Suárez GomísAníbal Pizarro
César MoraDemetrio López García

További szereplők

Kedvencelte 8

Várólistára tette 16


Kiemelt értékelések

Cersei

Nagyon szerettem ezt a sorozatot, az utolsók egyike volt, amit még TV-ben néztem. Napról-napra vártam a folytatást, s átkoztam a hétvégéket! :D A kedencem Mariángel, Sara Cáli volt, María Píával meg a világból ki lehetett volna üldözni!

1 hozzászólás
BlackSwan

Andrea López volt a kedvencem, a gonosz vöröske :D

ivett_hosszu 

Első találkozásom nekem is a TV-ben történt vele, lassan 15 éve. Azóta már 2x újranéztem, azt hiszem ez sokat elárul, nem szoktam szinte semmit újranézni.
Azt gondolom, hogy életem egyik nagy kedvence ez a sorozat és mindig helye is lesz ott. Erős fő- és mellékszálak, talpraesett főhősnő, emellett mindenkinek megvan a saját baja, sztorivonala, nagyon kiemelkedő remekmű lett szerintem.
Az egyetlen nem átgondolt lépés, ami minden Zorro alapú sztori hátránya, hogy egy álarc képtelen elrejteni ennyire egy férfit, mégis mindenki úgy tesz, mintha tényleg nem lenne felismerhető, sose értettem. :D
Ezen kívül: hála érte.


Hasonló filmek címkék alapján