Zombik 3 (Zombik 3.) (2022) 11

Zed és Addison immár végzősök a seabrooki gimiben, és az élet jobb már nem is lehetne a kisvárosban. Seabrook befogadta a szörnyeket, akik végre békében és biztonságban élhetnek a kisvárosban az emberekkel együtt. Zed, aki szeretne első zombiként bejutni az egyetemre (ahová Addisont már… [tovább]

angol

Szereposztás

Meg DonnellyAddison
RuPaulThe Mothership (hang)
Milo ManheimZed
Kylee RussellEliza
Matt CornettA-Lan
Chandler KinneyWilla
Trevor TordjmanBucky
Ariel MartinWynter
Emilia McCarthyLacey
Pearce JozaWyatt

További szereplők

Kedvencelte 2

Várólistára tette 19


Kiemelt értékelések

FreshDreamFury

És igen nekem itt fogyott el az egész történet spoiler

OMajaAlexa 

Nem volt rossz egyébként, nyilván elég gyerekes meg nem reális az egész, de mégis tetszett és lekötötte a figyelmem, a szereplôket is meg tudtam szeretni. :)

Arisa_chan8

Hát, kicsit keserédes szájízt hagyott maga után. Bízz' Isten az első két részét a Zombiknak imádtam, az elsőt az egyedi zombis alapötletért, a másodikat a vérfarkasok miatt… és úgy az előző részek mondanivalója is a helyén volt számomra. Itt viszont valami nagyon félresiklott, talán mert megint az a film egyik sarkalatos pontja, hogy Addison hova is tartozik, ami így a második köntösben már elégé unalmas. Az pedig kezd külön idegesítő lenni a leányzóban, hogy mindig ő az, aki jóhiszeműen, tártkarokkal fogadja az új lényeket. Értem én, hogy az elfogadást akarják a filmek a fiataloknak megtanítani, de Addison jelleme ilyen téren kezd nevetség tárgya lenni. Zed-ről ne is beszéljük, az első film óta lejtmenetben van szegény zombifiúnk karaktere és leginkább már csak azért van ott, hogy meglegyen a szükséges szerelmi dráma közte és Addison között.
Az űrlények sem igazán jöttek be, ráadásul velük is ugyanazt eljátszottuk, mint anno a vérfarkasokkal. Mondhatni a 3. film a 2. kopija, csak kevésbé szerethető új lényekkel.
A dalok se voltak igazán otthon. Egyedül két dalt tudok kiemelni, a mi tetszett az pedig a vérfarkasok Coming on out-ja és a Someday újrafeldolgozása, ami így egy szép keretet adott az egész franchise-nak.
Röviden szólva: Ha van egy fölös 2 órád, akkor hajrá, nézd meg, de alapjában véve nem veszítesz vele sokat, ha kihagyod, minthogy már a 2. film végéből sokan kikövetkeztették, hogy Addison valójában spoiler
PS.: Külön taps Willának és a vérfarkasoknak, mert ők legalább megpróbálták használni az agyukat.


Népszerű idézetek

Nocharity 

I'll love you to the end of the galaxy.


Hasonló filmek címkék alapján