Tengerparti tini mozi 2. (Tengerparti tini mozi 2.) (2015) 38

Teen Beach 2
105' · amerikai · musical

A történet pár hónappal Mack és Brady remekbeszabott nyári kalandja után folytatódik. Újra itt a suli! Nem könnyű Macknek és Bradynek a strapás tanulás mellett a kapcsolatukat is ápolni. Mack és Brady nagy meglepetésére váratlanul feltűnnek a Wet Side Story-s haverok. Nagyon boldogok ugyan, hogy… [tovább]

Angol
Angol

Képek 2

Szereposztás

Ross LynchBrady
Maia MitchellMack (McKenzie)
Grace PhippsLela
Garrett ClaytonTanner
John DeLucaButchy
Mollee GrayGiggles
Chrissie FitCheeChee
Jordan FisherSeacat
Kent BoydRascal
Ross ButlerSpencer

További szereplők

Kedvencelte 10

Várólistára tette 28


Kiemelt értékelések

MrsCumberbatch 

Ezen is nagyon sokat nevettem. Bár a végén ez a sorsos klisé kicsit.. na… Mármint van aki hisz ebben, hogy spoiler De aki nem hisz ebben annak kicsit wtf ez a befejezés. Illetve engem kifejezetten zavart az, hogy az egész film arról szól hogy vissza kell őket juttatni a film világba, különben eltűnik a film és ezzel spoiler. De amúgy jó kis kikapcsolódás volt ez is. :))

Lili98

Reggel 7-kor csak azért a filmért felkeltünk a húgommal,mert máskor nem játszák.
Én az első részt szerettem, a jelmezek csodásak voltak és a zenék is slágergyanúsak voltak, és még vicces is volt.
De ez… Teljesen elment a varázs. A zenék még mindig jók voltak,de nem hozták a színvonalat,mint az elsőben. A jelmezeket még mindig elfogadnám szívesen, nagyon szeretem a 60'-as évek divatját,azok a ruhák egyszerűen gyönyörűek, örülnék,ha visszajönne az a divat. A két főszereplő még mindig klasszak voltak, de aztán jött a suli, amit követett ezernyi klisé. Mack a stréber lány, kitaláljátok,hogy kicsoda Brady? Pontosan a menő,laza csávó. Aztán jönnek az új idegesítő,erőltetett szereplők. A két főszereplőnek a barátja, te jó ég. Én ezt már nem bírom, egyszerűen erőltetettek, idegesítőek mindig vigyorognak és nem illenek oda. Ja és persze a „színészek”,akik a legjobb barátokat játszák,mindegyik egy Disney kölyök, ami nem meglepő. A koreográfia is jó volt, azt hiszem a 4. dalig tudtam végig nézni,mert azután bealudtam. Bealudtam. Tegnap este hajnali 1-ig néztem a Herkulest (Disney) és azon bezzeg nem aludtam be, igaz ég és föld a kettő.
Szóval bealudtam, de gondoltam,hogy mi lesz a vége. Én tényleg szerettem volna szeretni ezt a filmet,de nem ment. Most érzem úgy, hogy én már kezdem kinőni ezeket a Disney csatornás filmeket,sorozatokat, nem a Disney-t! Hanem a Disney Channelt, a kettő megint ég és föld. A Disney Channel nagyon szerencsétlenül próbálkozik, szinte fáj. De komolyan, annyira erőtetett már, gyártják az újabbnál újabb szar sorozatokat, mert azt hiszik, hogy egyszer vissza fogják tudni hozni a régi színvonalat,de ezt már bebukták rendesen. És előbb utóbb,mindegyik Disney kiscsillag fel fog nőni, elkényeztetettek lesznek, önzőek és egyszerűen nagyon rossz példaképek. Ugyanis a 12 éves gyerekek felnéznek rájuk. És mondjuk,ha Bella Thorne a példaképük,aki szintén egy Disney sztárocska és felmennek az instagramjára akkor kapásból 10 tangás képet fognak róla látni, meg 20 csücsörítőset, és az a lány 17 éves hülye kis fruska,akinek 25 éves barátja van,gratulálok. Ez kell a tizenéves gyerekeknek… De most veszem észre,hogy én már nem is a filmről beszélek,szóval abbahagyom. Szóval sajnálom, hogy ez a film el lett cseszve. És én a Disney Channel helyében eredeti Disney filmeket vetítenék, és nem a Verdákra gondolok (ami mondjuk Pixar,tudom),amit már 30000x levetítettek, hanem mondjuk egy jó kis Csipkerózsika, 101 Kiskutya, Oroszlánkirály, Aranyhaj, Szépség és a Szörnyeteg satöbbi,de úgyse hallgatnak senkire szóval tökmindegy. Okés befejeztem.

7 hozzászólás
NinaAva

Aranyos, vidám, nyárias, zenés-táncos film. Kedves szereplőkkel, sok napsütéssel. Idevarázsolta a tengerpartot a szobámba. :))

2 hozzászólás
Alexandra

Nagyon tini… de ha már egyedül vagyok, aludni sem tudok, és nem találtam jobbat, hát megnéztem. Pont egy ilyen forró nyári estére való, kedvem lett volna nekem is táncra perdülni.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján