Végezz a barátaiddal! (2015) 5

Kill Your Friends
100' · egyesült királysági · vígjáték, thriller

1997-ben, a britpop uralta könyörtelen londoni zeneiparban hatalmas a nyomás a lemezkiadókon, hogy ők találjanak rá a következő nagy slágerre. A drogra ácsingózó nihilista, Steven Selfox gyilkosságra vetemedik, hogy előre mozdítsa hanyatló karrierjét.

angol
angol

Szereposztás

Nicholas HoultStelfox
Ed SkreinRent
Rosanna ArquetteBarbara
Craig RobertsDarren
Tom RileyParker-Hall
Georgia KingRebecca
Danielle WaltersSongbird Tiffany

Várólistára tette 23


Kiemelt értékelések

Skadi

Leginkább a Wall street farkasához tudnám hasonlítani, csak lemezkiadóval és gyilkolászással. Kicsit sötétebb humorral még poénos is, én az egyik jeleneten még másnap is röhögtem, de vidám filmnek semmiképp sem mondanám. A legjobban az a mondat tudná leírni, miről is szól ez a film, amit Steven (főszereplő) mondott benne: „How far are you willing to go?”

Little_Monster

Nicholas Hoult kezdi teljesen kinőni a Skins-es kezdeteket, és nem áll neki rosszul. A film nem nyűgözött le, de jól bemutatta, hogy milyen egy lemezkiadónak dolgozó ügynök élete, aki azért él, hogy új tehetségeket fedezzen fel, bármi áron, megelőzve a konkurenciát. A szokásos pénz-drog-gyilkosság vonalon mozgott a film, amit többen az Amerikai psychó-hoz hasonlítottak, pedig szerintem jóval gyengébb alkotás. Görbe tükröt tart a pénzhajhász zeneipar elé, bár nem hiszem, hogy a média bármely iparága ennél szolidabb eszközökkel dolgozna.


Hasonló filmek címkék alapján