Vadnyugati Casanova (1972) 18

Bulldozer Is Back Amigo · Si può fare... amigo
109' · francia, olasz, spanyol · vígjáték, western 12

Coburn (Bud Spencer) csavargó, a préri a hazája, itt-ott elköt egy lovat, ami útjába akad. Eközben gondosan ügyel arra, hogy ne fusson össze Sonny Bronston (Jack Palance) pisztolyával, aki nem tűri, hogy a csavargó életére más is pályázzon. Coburn életében váratlanul új lehetőség csillan: el… [tovább]

Képek 5

Szereposztás

Bud SpencerHiram Coburn
Jack PalanceSonny Bronson
Renato CestièChip Anderson
Francisco RabalFranciscus, a bíró / A seriff / A pap
Dany SavalMary Bronson
Luciano CatenacciJames
Riccardo PizzutiFranciscus bandatagja
Franco GiacobiniFöldet kóstoló öregember
Raffaele MottolaBankigazgató
Manuel GuitiánChip nagybátyja

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 2

Várólistára tette 8


Kiemelt értékelések

Blissenobiarella 

Azt hiszem, nem véletlenül maradt ki a Bud Spencer-műveltségemből ez a film. Nem tetszett, állati unalmas volt, nem nagyon véltem felfedezni benne poénokat sem. Bud Spencer mióta bánt nőket?

LooneyLuna23

Számomra újdonság volt ez a Bud Spencer-film, főleg hogy amikor megláttam a tv-műsorban, a cím alapján inkább gondoltam Terence Hillre. A westernhangulat tökéletesre és élethűre sikerült, Chip, a kisfiú, illetve Hortyogó, a ló aranyosak voltak, a főszerepben pedig Bud Spencer hozta a szokott formáját, az életvidám figurát vicces beszólásokkal és véget nem érő verekedésekkel. Sonnyt illetően sejtettem, hogy valami triviális, esetleg poénos okból követi Coburnt, és ezúttal a fordulatot megelőzték sejtetések, amik némileg izgalmassá tették a cselekményt. Délutáni kikapcsolódásnak megfelelt.

Hippoforaccus 

Részleteket már láttam belőle, de egyben még nem volt hozzá szerencsém. Nem mintha sokat vesztettem volna, de nem is annyira rossz. Amolyan egyszer nézős darab.


Népszerű idézetek

Kogoro

Ha találok egy szamarat, azzal is elmegyek… ha elbír.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján