Utolsó lehetőség: Vetélytársak (2019) 7

A Second Chance: Rivals!
89' · ausztrál · dráma, sportfilm, családi 7

Maddy Cornellt összetöri, amikor nem kerül be az olimpiai keretbe, ám most új célt talál, és edzőként fiatal tornászokat készít fel egy rivális csapat ellen.

Szereposztás

Emily MorrisMaddy Cornell
Stella ShuteTessa
Adam TuominenShane
Carmel JohnsonBeverly Carmel
Nina PearceKate
Natasha WanganeenMary
Eva GradosAlkira
Alexander LloydJason
India ColombiTayla
Elysia MarkouBecky

További szereplők

Várólistára tette 6


Kiemelt értékelések

Sakara 

Valami megmagyarázhatatlan oknál fogva kiskorom óta oda vagyok a sportfilmekért, a szép ruhákért és a motiváló történetekért, amik ezzel a kategóriával általában együtt járnak. Megbabonázz ez a világ…
Viszont ennek a filmnek a nézése közben inkább az unalom tört utat magának.
Szerény véleményem szerint ezt nagyooon elcseszték. Végig rohant az egész alapot adó történeten, amit jobban ki lehetett volna dolgozni azt összevágták és úgy is hagyták. Semmi értelmes nem volt a film első felében, csak azon kaptam magam, hogy ez baromi gyors és nem is a történetre figyeltem fel, hanem arra, hogy egyfolytában valahol máshol jártunk már a filmben, közben az előző eseményeket fel sem tudtam fogni. Egyáltalán nem volt kidolgozott. Semmi logika nem volt az egészben. Egyszerűen csak összecsaptak valamit, mert kellett egy folytatás. Nem tudom, hogy velem van-e baj, de nekem a színészek játéka sem volt hihető, sőt borzalmasnak találtam. spoiler
És ha ezek után bárki is azt hinné, hogy a film második fele jobb lett, akkor annak azt mondom, hogy az unalom csak itt tört igazán a tetőfokára. Edzőtábor, torna mutatványok, pacsi, mosoly… majd mikor azt hiszed, hogy valami érdekeset is ki tudnának belőle hozni, az előző folyamat kezdődik előröl, közben elérkezünk a versenyhez, ami szintén a tornászok végeláthatatlan montázsával vannak összevagdosva, semmi újdonság, semmi izgalom nem volt, és hiába figyelnél a torna mutatványokra nem tudsz, mert közben másik három különböző lány is a képernyőn ugrál. Ja és ha már a vágánsnál tartunk: nem tudom honnan szedték a szerkesztés és a vágás ötletét, hogy hol látták és próbálták lemásolni azt gondolva, hogy ez itt is jól fog mutatni, de az ötlet már az első ilyen montázsnál megbukott. Egyszerűen gagyi volt. Mintha a technikai tudásukat elhagyták volna a 2000-es évek elején.. Egy pillanat, nem is …ezt még ott is jobbat tudták csinálni.
Nagyon amatőr munkának éreztem az egészet.

Kicsicsillag95 

Szeretem a sport filmeket, mind közzül is 2 nagy kedvencem a műkorcsoklyás és a tornász filmek. Úgyhogy, rögtön kíváncsi lettem mikor láttam ennek az előzetesét a Netflixen. Mondjuk túl sokra így se számítottam tőle, de ez bizza még így is, sajna unalmasra sikeredett. Még a versenyek is. Kár érte.


Hasonló filmek címkék alapján