Túszdráma (2005) 57

Hostage
113' · amerikai, német · dráma, krimi 16

Egy fiatal anya és gyermeke halálával végződő túszmentő akció után Jeff Talley (Bruce Willis), a Los Angeles-i rendőrség szakértője egy csendes kisváros rendőrfőnökeként folytatja pályáját. Nem sokkal megérkezése után azonban három rablásra készülő tinédzser tévedésből egy korrupt könyvelő… [tovább]

angol

Képek 6

Szereposztás

Bruce WillisJeff Talley
Kevin PollakWalter Smith
Jimmy BennettTommy
Michelle HornJennifer Smith
Ben FosterMars Krupcheck
Jonathan TuckerDennis Kelly
Marshall AllmanKevin Kelly
Serena Scott ThomasJane Talley
Rumer WillisAmanda Talley
Kim CoatesAz őrszem

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 3

Várólistára tette 22


Kiemelt értékelések

Serafina_Darion

Az egész filmet imádom, pedig anno még nem is voltam Bruce Willis rajongó, de már akkor is tetszett. Végig feszült, a végén pedig van egy-két félelmetes rész is. Kevin Pollak-ba itt szerettem bele, pedig nem teljesen ő a központi szereplő.
Erre is azt mondom, egyszer meg kell nézni. Még a jobbik fajta akció film. :) És hát Bruce Willis fanoknak kötelező. :)

Hippoforaccus 

Egyszer nézhető unaloműző. Egész jó volt, de másodjára nem nézném meg.

Stone 

Foster parent lettem. De amúgy Will_is good in it, too…

Perly 

Egész jó volt. Végigizgultam az egészet annak ellenére, hogy sejtettem, mi lesz a végkimenetel. A kissrác nagyon bátran viselkedett. Ő lett a kedvencem. A jelenetek közül a spoiler-jelenet tetszett a legjobban. Itt is hiányoltam a humort. Tudom, nem lehet mindenből viccet csinálni, de akkor is néhány elszólás vagy rejtett poén igazán elfért volna benne.

lilla_csanyi

Nem gondoltam volna, hogy Bruce Willis X ezredik akciófilmje érdekes lesz, de egész nézhető volt. Nem lett kedvenc, de volt benne annyi feszültség, hogy az „őőő, érdekel ez engem?”-ből eljutottam a „hú, ezt most már akkor is végignézem!”-ig.
Viszont a 3 túszejtő srácot abszolút nem értettem, az USA-ban tényleg ennyire hülyék a kamaszok? Mi a fenét vártak? Hogy betörnek egy fickóhoz, akinek a lakása már első ránézésre sem két fillér, és majd simán megússzák? Az USA-ban? Ahol ha felemeled a hangodat az utcán, miközben a barátnőddel vitatkozol, akkor kihívják rád a rendőröket?


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján