Titokban (2013) 42

In Secret
107' · amerikai · dráma, thriller, krimi, erotikus 15 !

Párizs, 1860. Thérese Raquin kényszerházasságban él Camille-lal, a beteges unokatestvérével, aki mind fizikálisan mind szexuálisan elnyomja a gyönyörű fiatalasszonyt. Ráadásul az erős akaratú nagynénje is uralkodik felette. Thérese a kis bolt pultja mögött tölti napjait, este pedig azt nézi,… [tovább]

angol

Képek 11

Szereposztás

Elizabeth OlsenThérèse Raquin
Oscar IsaacLaurent
Tom FeltonCamille
Jessica LangeMadame Raquin
Shirley HendersonSuzanne
Matt LucasOlivier
Mackenzie CrookGrivet
Lily LaightYoung Thérèse
Dimitrije BogdanovYoung Camille
John KavanaghMichaud felügyelő

További szereplők

Kedvencelte 3

Várólistára tette 75


Kiemelt értékelések

Coralie 

Egy igazi érzelmi hullámvasút a történet, szenvedély és fájdalom keveredik benne, minden pillanata erős, tökéletes színészi játékkal! Jól visszaadta a kor hangulatát is. Nagyon drámai, és engem teljesen magával ragadott. Mint egy klasszikus színházi darab, élmény volt nézni, csak a lelkemet megviselte…

Mentavirág

Van valami fájdalmasan gyönyörű ebben a tragikus történetben. Két szerelmesről szól, akiknek akadályt állít az – vagy inkább a testet öltött – élet, és csak olyan cselekedetben látják a kiutat, mely végül mindkettejüket a végzetükbe taszítja. Fájdalmas és nyomasztó film volt, mégis érdemes rászánni az időt és megnézni.
A színészek előtt pedig emelem kalapom! Elhittem nekik mindent.

MrsCumberbatch 

Nos, a thrillerség csak abban nyilvánul meg, hogy rettenetesen nyomasztó és van pár rémálmuk, na meg a végére spoiler. De ennyi.
A film amúgy valami gagyi pornóként indult, aztán lett benne egy kis másféle izgalom is, de a végére szintén elég sz*r lett… spoiler Ennek a nőnek semmi sem jó? Pff.. Á, képtelen vagyok értelmesebb értékelést írni…

Andaxin 

Elképzeltem néhány véget, és egyik sem lett, de hát értem, ez egy Zola-adaptáció volt. Így lett „erkölcsös” a befejezés, egy halom erkölcstelenség tetején, ahogy akkoriban ez járta. Bár rajta van az erotikus címke, azért ez bőven nem az, attól még, hogy néhány szexjelenet van benne szégyenlős beállítással és eléggé sötétben.
(Jessica Lange-től már menekülök, mindig ilyen fura, labilis személyiségű alakokat vállal, és mindig az az érzésem, hogy túljátssza. Ha nem ilyen álszent idegroncs, akkor meg közönséges, de akkor is idegroncs.)

eve58 

Nem volt rossz film, de nem is egy fergeteges alkotás. A zenéjét szerettem (mert ugye Gabriel Yared =) )
Viszont az Elisabeth Olsennel kapcsolatos negatív érzéseimen nem javított semmit ez a film sem.

negoti 

A szerelem, Zola módra. Csak addig szép, amíg át nem fordul őrült, gyilkos szenvedélybe. Sajnáltam, hogy a vége úgy alakult, ahogy. Rossz volt látni, ahogy mindketten lesüllyednek a borzalom mélyére és ez fizikailag is megváltoztatja őket. Nagyon jó színészeket választottak a szerepekre és talán ezért is működött olyan jól a tragikus mondanivalója a filmnek.

piciszusz 

Fúú hát abszolút nem ilyen befejezésre számítottam, nagyon sokat dobott az egészen. Jessica Lange egyértelműen viszi a hátán az egészet, de a többi szereplő is nagyon el lett találva.


Népszerű idézetek

Mentavirág

Laurent: Még most is utálsz?
Thérèse: Igen.
Laurent: Miért?
Thérèse: Mert lehet, hogy elhagysz.
Laurent: Nem foglak. Megígérem.

Pláma 

– Mondjon valamit! Köpjön csak le! Küldjön a pokolba!
– Miért, szerinted hol vagy most?

ÁrnyAngyal 

Thérèse: A vész elkerüli azt, aki vele farkasszemet néz.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján