Tales of Halloween (2015) 26

1978 óta tudjuk, hogy október 31-én nem tanácsos éjszaka a szabadban bóklászni, pláne akkor nem, ha egy amerikai kis- vagy kertváros lakója, netán egyenesen hormontúltengéstől szenvedő tini vagy. Amennyiben pedig abban a ritka pechben lenne részed, hogy aznap richtig az Epic Pictures új… [tovább]

Képek 2

Szereposztás

Adrienne BarbeauThe Radio DJ (hang)
Hunter SmitSweet Tooth
Cameron EastonTimothy Blake
Caroline WilliamsMrs. Blake
Robert RuslerMr. Blake
Clare KramerLt. Brandt-Mathis
Greg GrunbergAlex Mathis
Daniel DiMaggioMikey
Jack Dylan Grazer

Kedvencelte 3

Várólistára tette 34


Kiemelt értékelések

vIVIv

Nekem tetszett, szeretem az ilyen egy napon és helyen játszódó, de külön történeteket.
Viszont az ufós rész kinyírt XD A többi jó volt :)

Szyszyyy

Elvesztegettem egy és fél órát az életemből, erre….
Félelmetesnek szánták? Nem volt az.
Viccesnek? Az meg pláne nem volt.
Ez csak morbid, fárasztó és rettentő fura volt.
Elmesélnek kb. 10 sztorit(talán többet), amik egy helyen és egy időben történnek, csak más szereplőkkel (Szóval kicsit olyan, mint az Adsz vagy kapsz – de az legalább tetszett) és ebből maximum kettő-három volt jó történet.
A 80%-al azt gondoltam, hogy jó lesz. Plusz pozitív értékeléseket olvastam róla… De … Te jó ég… -.-
Ez nem az én világom volt. Nagyon nem!
Az ufós részen konkrétan kiégtem. Ja, meg az embert zabáló sütőtökön is… -.-
A két csillagot az a pár darab sztori kapja, amik nézhetőek voltak – mert azok viszont tényleg jóra sikerültek, de maradék 7-8 az valami botrányos.

Negative_Singularity

Ez maga volt a nagybetűs CSÍNY, mégis úgy éreztem, csokit kaptam :D Csokorba szedte a tipikus halloweeni történeteket, klisékből dolgozott, de iszonyatosan jól állt neki; az első két történettöredék volt a kedvencem, nagyon erős és beteg kezdés volt, ami idővel finomult, majd a régi jó horrorvilágba is belekóstolt, és a humort sem mellőzte a végén. Kellett is a feloldás, hogy az embernek az eszébe jusson, nem horrorfilmet nézett, hanem kellemes halloweeni borzongást, egy játékot, pont annyira ijesztőt és szórakoztatót, mint az amerikai kisgyerekek jelmezei a külvárosi utcákon.

Emilie

Nagyon tetszett azt leszámítva, hogy néhány jelenetnél majdnem bepisiltem. Marc Senter itt is jól játszott. (Bővebb értékelést talán akkor írok, ha elfelejtem a sütőtökös jelenetet)

victoria_m997

Az az UFÓs rész életem végéig kísérteni fog. És nem azért, mert rettegtem, ezt ezen a filmen nem lehet. Hanem mert olyan szörnyen volt megcsinálva, hogy azt elénekelni nem lehet.

dulkap 

9; 8; 7; 6; 4; 3; 4; 3; 6; 7 Nagyjából így tudnám értékelni a történeteket. Talán jobb megoldás lett volna, ha kevesebb történet van, de azok jobban kidolgozva. Viszont az alapötlet tetszett és a különböző történetek közti utalások. Igazából egy halloween-i estén jó választás, mert vannak benne olyan részek, amire biztos sokat ráparáznak.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján