Talajfogás (2006) 41

Haley Graham, a lázadó egykori tornászlány mindig is gyűlölte a szabályokat. Amikor összetűzésbe kerül a törvénnyel, olyan büntetés vár rá, ami még a börtönnél is rosszabb: beíratják az ország legszigorúbb tornászakadémiájára, ahol a legendásan morózus Burt Vickerman készül épkézláb sportolót –… [tovább]

Képek 3

Szereposztás

Jeff BridgesBurt Vickerman
Missy PeregrymHaley Graham
Vanessa LengiesJoanne Charis
Nikki SooHooWei Wei Yong
Kellan LutzFrank
Maddy CurleyMina Hoyt
John Patrick AmedoriPoot
Mio DzakulaIvan
Svetlana EfremovaDorrie
Jon GriesBrice Graham

További szereplők

Kedvencelte 13

Várólistára tette 28


Kiemelt értékelések

viky0222 

Nagyon-nagyon tetszett, szuperül bemutatta a tornászok világát, a rengeteg, féjdalmas edzést, a pontozás igazságtalanságát, stb. Bár én magam nem tornásztam, tudom, mennyi kitartás és elszántság kell egy sporthoz, pláne a hasonlókhoz. Nem egyszerű az esések után felállni, és újra megpróbálni, mert nem tudhatjuk, a következő alkalommal sikerül e.
Imádtam Haley változását, a vége pedig a kedvencem lett. A lázadásnak volt egy komoly célja, és tetszett, hogy mindenki e mellé a cél mellé állt. Fel merték vállalni a véleményüket, kicsit félretették a versenyszellemet, hogy más fontosabb dolgot vigyenek véghez.
Mindenképp újranézős!

Honey_Fly 

A sportteljesítmények előtt le a kalappal. Mindig ámulok ha tornászokat nézek. Főleg azokat akik úgy tudják előadni a gyakorlataikat, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne össze-vissza (csontok nélkül) tekeregni, pörögve ugrálni és egy 10 centi széles fadarabon hátrafelé szaltót nyomni. Bámulatos, tényleg. A film nekem fárasztó másfél óra lötyögés volt némi erkölcsi tanulsággal és fingós poénnal (viszont legalább Green Day, Blink182 és K7 volt az aláfestés).

Pennmenelien

Nem lett volna rossz, ha már nem láttunk volna sok hasonlót: lázadó kamasz csinál egy stiklit, de a büntetés helyett az egykor szeretett sportágában kell ismét megmutatnia mit tud és már nincs is büntetés (amit egyébként kifizettek a lány helyett). Aztán átmegyünk a személyes oldalról a sportági oldalra, hogy milyen rossz a pontozás, aztán vissza a lány oldalára. Igazából el kellett volna dönteni, hogy a sportágról vagy a lány személyes drámájáról szóljon ez a film.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján