Szuperdokik (2013–2015) 5

A sorozat két főszereplője Oliver és Kaz igazi képregény rajongók, akik azt gondolják, hogy a szuperhősök csak a képzelet szüleményei, akik csak a képregényekben és a videojátékokban léteznek.
Ezért óriási sokként éri őket, amikor rábukkannak egy titkos ajtóra, amely a szuperhősök… [tovább]

Szereposztás

Jake ShortOliver
Bradley Steven PerryKaz
Devan LeosAlan Diaz
Carlos LacamaraDr. Horace Diaz
Cozi ZuehlsdorffJordan
Paris BerelcSkylar Storm / Connie Valentine
Augie IsaacGus
Randy SklarWallace
Jason SklarCilde
Debby RyanJade / Re-Mix (1x20)

Várólistára tette 12


Kiemelt értékelések

MrsCumberbatch 

Régebben csak pár részt láttam ebből a sorozatból. Azt is csak azért, mert Bradley-t jó volt más sorozatban látni.

Most viszont (a nosztalgián kívül) maga a téma miatt kezdtem bele. És azt kell mondjam: Nagyon jó ötlet, elég gyenge kivitelezésben. De ez nem biztos, hogy baj. Egyrészről örülnék neki, ha kicsit komolyabban lenne véve a téma, másrészről viszont be kell látni: Ez egy fiataloknak szóló műsor. Nem teljesen a logika és a kidolgozottság a mérvadó, hanem hogy egy adott korosztályt el tudjon szórakoztatni – másokat meg kikapcsolni.

Amin viszont nagyon jót mosolygok, azok a szuperhős paródiák/utalások. Flash, Vasember, Macskanő.. Őket gondolkodás nélkül felismerni. Vannak kicsit átalakított, de gondolható, hogy kire utalnak. spoiler Akkor újabb (gagyi) erejű hősök, akik annyira nevetségesek, hogy már ötletesek.

Természetesen, ez a sorozat sem tökéletes, hiszen néha itt is van olyan érzése az embernek, hogy direkt megfelejtkeznek xy-ról, hogy ne kelljen őt bevetni, mert akkor túl hamar vége lenne az epizódnak… spoiler És persze vannak karkterek, akikből már néha sok: Alan! Vagy nem értem, miért kapnak külön műsoridőt (akár fél résznyit): Gus és Jordan. És például Horace-ból is megárt a sok, de ha nincs benne hosszabb ideig, már hiányzik.

Vannak részek, amikor azt mondja az ember, hogy még egy sitcomhoz képest is túlzásba viszik a poénkodást és egyes komolyabb helyzeteket nem kéne elhülyülni, de túlélhető.

De csak azt kell mondanom, hogy a kidolgozatlanság ellenére is, remek kis sorozat. Vicces, (nagyjából) szerethetőek a karakterek és ha képben vagy (akár csak egy kicsit is?) a szuperhősök világával (vagy nevükkel, képességükkel), akkor észreveheted, hogy ez most kinek a mása/paródiája akar lenni. Azért nem mondom, hogy tisztelgés, mert hát sitcom, szóval kicsit lebutított változatok…


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján