Szuper felsőtagozat (2005) 33

Sky High
100' · amerikai · vígjáték

Vajon melyik suliban tanulnak a szuperhősök? Erre a kérdésre ad választ a Szuper felsőtagozat, amely egy szuperhősök lakta nagyszerű világban játszódik. Will Strongholddal szemben nagyok az elvárások: szülei – a Parancsnok és Sugárhajtás – a világ legnépszerűbb és legbátrabb szuperhősei, nem… [tovább]

magyar

Képek 37

Szereposztás

Michel AngaranoWill Stronghold
Kurt RussellSteve Stronhold / The Commander
Kelly PrestonJosie Stronhold / Jetstream
Danielle PanabakerLayla
Mary Elizabeth WinsteadGwen Grayson / Royal Pain
Steven StraitWarren Peace
Nicholas BraunZach
Jake SandvigLash
Will HarrisSpeed
Bruce CampbellBoomer edző

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 5

Várólistára tette 10


Kiemelt értékelések

szépszi 

Hogy én gyerekfejjel mennyire szerettem ezt a filmet. Volt, hogy egy héten belül megnéztem háromszor is. Persze, több év távlatából visszanézve nem akkora durranás, mint akkor volt, de összességében kifejezetten aranyos Disney-film. A történet és az események kiszámíthatóak voltak spoiler, de ettől függetlenül az egész kifejezetten élvezhetőre sikeredett. Meg aztán hozzátartozik ehhez a filmhez, hogy ebben a kategóriában a 2010-es években találni ennél rosszabbul elkészítettet, pedig aztán a technikai eszközök tárháza mára már végtelen.

Ancsúr

Néztetek meg már olyan filmet, ami annyira gagyi és kiszámítható, hogy az már élvezetes? Na, ez a film is olyan. Tipikusan tiniknek készített kis alkotás, amit újra és újra megnézek, mert vannak jelenetek, amikkel nem tudok telítődni.

Skadi

Gyerekként ez tök menő film volt, felnőttként meg annyira rossz, hogy már jó. Én azért beleszámolnám, hogy ez egy Disney Channel-re készült élőszereplős mese, ami a korában elég jónak számított és a kategóriájában manapság is vannak sokkal gázabbak.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján