Szuper felsőtagozat (2005) 31

Sky High
100' · amerikai · vígjáték

Vajon melyik suliban tanulnak a szuperhősök? Erre a kérdésre ad választ a Szuper felsőtagozat, amely egy szuperhősök lakta nagyszerű világban játszódik. Will Strongholddal szemben nagyok az elvárások: szülei – a Parancsnok és Sugárhajtás – a világ legnépszerűbb és legbátrabb szuperhősei, nem… [tovább]

magyar

Képek 2

Szereposztás

Michel AngaranoWill Stronghold
Kurt RussellSteve Stronhold / The Commander
Kelly PrestonJosie Stronhold / Jetstream
Danielle PanabakerLayla
Mary Elizabeth WinsteadGwen Grayson / Royal Pain
Steven StraitWarren Peace
Nicholas BraunZach
Jake SandvigLash
Will HarrisSpeed
Hirdetés

Kedvencelte 5

Várólistára tette 10


Kiemelt értékelések

szépszi 

Hogy én gyerekfejjel mennyire szerettem ezt a filmet. Volt, hogy egy héten belül megnéztem háromszor is. Persze, több év távlatából visszanézve nem akkora durranás, mint akkor volt, de összességében kifejezetten aranyos Disney-film. A történet és az események kiszámíthatóak voltak spoiler, de ettől függetlenül az egész kifejezetten élvezhetőre sikeredett. Meg aztán hozzátartozik ehhez a filmhez, hogy ebben a kategóriában a 2010-es években találni ennél rosszabbul elkészítettet, pedig aztán a technikai eszközök tárháza mára már végtelen.

Skadi

Gyerekként ez tök menő film volt, felnőttként meg annyira rossz, hogy már jó. Én azért beleszámolnám, hogy ez egy Disney Channel-re készült élőszereplős mese, ami a korában elég jónak számított és a kategóriájában manapság is vannak sokkal gázabbak.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján