Song Ron Serve Rak (2021–2021) 9

Grab Me a Bite to Eat / Send Hot Served Love / Grab a Bite / Bite Me · ส่งร้อน เสิร์ฟรัก
48' · thaiföldi · romantikus, sorozat
1 évad · 11 rész

Aue séf, A séf műsor második helyezettje, nem nyerhet a bajnok ellen. Miközben megpróbálja kitalálni, hogy mi hiányzik neki, elveszíti a főzésre való koncentrálást. Soha nem gondolta volna azonban, hogy ami hiányzik, azt egy átlagos kifutófiúban találja meg, Aek-ben, aki rendkívüli képességekkel… [tovább]

thai · angol

Szereposztás

Zung Kidakarn ChatkaewmaneeAue
Mark Siwat JumlongkulAek
Tongneng Rudklao AmratishaNuan (Aek anyukája)
Zani Nipaporn ThititanakarnNuna
Boy Trai BhumiratnaAui
Noon Sutthipha KongnawdeeChompoo
Prame Thanaunop PatumLek
Toon Atirootj SaengtienVich
Gameplay Garnpaphon LaolerkiatBie
Paam Setthanan ManunapichuPrem
Song Ron Serve Rak (2021–2021)
Író

Gyártó
GMM One

Streaming
Rakuten Viki

Várólistára tette 8


Kiemelt értékelések

krlany 

Kis lájtos, kedves. Mondjuk a „dráma” rész elég bénácska volt, illetve itt a végén elégé elnagyolták, de ezzel együtt is szerethető kis sorozat. A Mark gyerek meg egyre jobb, és kifejezőbbek a rezdülései is.

Marinette 

Kicsit felemás érzéseim vannak. Nem egészen ilyenre számítottam. Ha két szóval kellene jellemeznem, akkor a bájos és a lassú szavakat mondanám. Azt hittem sokkal pörgősebb lesz és nem ennyire lightos. Mondjuk ezzel igazából nem is volt bajom, mert a lassú egymásra találásnak is meg van a maga szépsége, ebből a szempontból szerintem nagyon is szép volt ez a sorozat. Abszolút kedvencem Aeu séf volt. Én ennek a pasinak minden rezdülését imádtam. Ami viszont nem tetszett, az Aek konfliktuskezelése és a vége. Amennyire lassú volt az eleje, annyira gyors a vége. Én így hiányosnak, összecsapottnak érzem. Az utolsó rész csalódás is volt, mert úgy éreztem nem is a fő pároson volt a fókusz, hanem a másik páron. Bár lehet csak azért tűnt így, mert őket egyáltalán nem szerettem.


Hasonló filmek címkék alapján