Khat (2022–2022) 32

The Eclipse · คาธ
45' · thaiföldi · romantikus, sorozat 13
1 évad · 12 rész

Az iskola egy második otthon, amely megtanítja a diákoknak, hogyan viselkedjenek felnőttként a társadalomban. De ha a szabályok abban az iskolában problémát okoznak, a jogvesztett diákok vissza követelhetik-e azt, amit elvettek tőlük?

Ha vannak szabálykövetők az iskolában, természetesen… [tovább]

thai · angol

Képek 10

Szereposztás

First Kanaphan PuitrakulAkk
Khaotung Thanawat RatanakitpaisanAyan
Louis Thanawin TeeraphosukarnThu
Neo Trai NimtawatKhan
AJ Chayapol JutamatWat
Pawin Thanik KamontharanonNamo
Ployphach Phatchatorn ThanawatSani tanárnő
Sine Inthira CharoenpuraWaree tanárnő
Pak Chavitpong PusomjitsakulJamnan
Tee Vitsarut SuwinijjitJamnong

További szereplők

Khat (2022–2022)
Forgatókönyvíró
Író

Gyártó
GMM 25

Kedvencelte 15

Várólistára tette 16


Kiemelt értékelések

Szisszamisza

Végre egy jó sorozat idegesítő, nyávogó, bugyuta szereplők nélkül. Nincs felesleges dráma, időhúzás, idétlenkedés. Ja és „reklám” sem volt benne :D
First mosolyától még egy jéghegy is képes lenne megolvadni ♥

2 hozzászólás
Katyesz 

Ez tetszett! Először kicsit tartottam tőle, hogy mi is lesz az alapja. Túl sok drámázás? Sok szuperhősködés? De végül teljesen jó egyensúlyban volt minden. Elég jó témát feszegettek, és ezek mellett a kapcsolatok is szépen épültek fel.
First már több sorozatban is bizonyított, hogy nem egy elveszett bárány a sírást még egy picit gyakorolni kell, de ez legyen a legkevesebb. És persze Khao sem marad el mellette. Jó volt őket főszerepben látni, így együtt.

Baly

Kilenc csillag azért mert több élettelen helyzet volt benne. spoiler
Illetve Thuának is volt egy jelent a végén, ami nem illett a karakteréhez. Értem, miért volt, csak nagyon meglepődtem.

Ami a sori pozitívumaihoz írható, hogy tényleg úgy érezted, hogy te itt egy diák vagy, akinek lövése sincs, mi folyik itt és legalább annyira szeretnéd megtudni az igazságot, mint a szereplők.
A másik pozitívum Akk és Ayan :D Imádom, hogy mennyire különbözőek, az iskola által okozott sérelmek viszont mindkettejüket szorosan összeköti.
Ayan pedig nagy kedvenc lett. Szeretem, amikor valaki ilyen őszinte, de igyekszik nem az érzelmeitől fűtöttem kezelni a helyzetet (az elején volt pár kirohanás, de összeszedte magát). A bíztatás és türelme Akk felé pedig példamutató értékű.
Akk szülei pedig űberaranyosak :D Ők is az egyik kedvenc szülőpárosom lettek. Két zen halász.

Amit nem értettem: spoiler

Sok hibája van ennek a sorinak, 12 résznél nem is kellett több, de azért jó :)

zsazsoki 

Végig fent tartotta az érdeklődés. A titok az utolsó előtti részig titok marad. Meglepő volt, amikor kiderült ki, és mi volt a mozgató rugó. Másra tippeltem. Kicsit más volt a forgatókönyvem. Az utolsó rész, túl nyálas volt az előző részekhez képest.
Ez jó sorozat, sok mondanivalóval.

artep 

Jó színészek, izgalmas cselekmény, a karakterek szerethetőek, valószerűek és teljesen átérezhetőek, a kémia elképesztő és említésre méltó. Annyira szívemhez nőtt a sorozat, hogy a kisebb hibákat már észre sem vettem, mivel nem rontott a sorozat élvezetén. Én igazából csak dicsérni tudom a sorozatot, aki látta az valószínű érti is, hogy miért. Ki szeretném még jelentni, hogy maga a sorozat valamilyen szinten utalni akart George Orweel 1984-es könyvére, ami szerintem zseniális, ezért is olvasta Aye ezt a könyvet, mivel hasonlóan írja le azt a fajta világot, ahogy abban az iskolában is zajlanak és történnek a dolgok. Igazi problémák és társadalom kritikák jelennek meg a sorozatban, amivel szintén együtt tudunk érzeni, na meg persze a karakterekkel is. Annyira szépen és részletesen mutatja meg a karakterek fájdalmait, hibáit és problémiát, képes teljesen a szívedig hatolni. Mivel ez is egy BL sorozat, így nem maradhattak ki az aranyos jelenetek sem, amiktől csak úgy olvadoztam, nagyon édes volt mind a két páros. Neolouisnak is itt az idő egy külön sorozatra kijelenteném. First és Khao egy olyan páros lett számomra, akiket tudom, hogy mindig támogatni és szerteni fogok, annyira tökéletesek voltak együtt, minden alkalommal tátott szájjal néztem a jeleneteiket, ilyen kémiát, ami köztük volt és van eddig még nem láttam, és szerintem nem is nagyon fogok mostanság. Minden képzeletemet felülmúlták. Remélem, hogy a jövőben First és Khao együtt fogják mostantól csinálni a dolgokat, mint ahogy a többi gmmtv-s párosok is teszik, és még jó sok sorozatot kapunk majd tőlük, mert elképesztő tehetségesek és megérdemlik.
A sorozatra 10/10 pontot adok, szerintem ennél jobban nem tudnám elmagyarázni, hogy miért. ;))

SkyDreamland 

Jaj én ezt úgy szerettem. First zseniális színész, remélem jó sok főszerepet kap még. Biztosan újranézős. Nem tudok 10-nél kevesebbet adni rá. Thua karakterét mondjuk utáltam, nagyon, egészen a legvégéig.


Hasonló filmek címkék alapján