Sicario 2. – A zsoldos (2018) 10

Sicario 2: Soldado / Sicario: Day of the Soldado
122' · amerikai, olasz · akció, dráma, krimi 16

A film a Sicario – A bérgyilkos eseményei után játszódik, amikor az USA drog elleni háborúja a tetőpontjára hág a Mexikói határon.

angol
magyar

Szereposztás

Josh BrolinMatt Graver
Benicio Del ToroAlejandro Gillick
Matthew ModineJames Ridley
Jeffrey DonovanSteve Forsing
Christopher HeyerdahlDeats
Manuel Garcia-RulfoGallo
Ian BohenCarson Wills
Jake PickingShawn
David CastanedaHector
Catherine Keener

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 2

Várólistára tette 51


Kiemelt értékelések

Czkitty

Annyira örültem, hogy Emily nem volt benne, hogy már ettől több csillagot adnék a filmnek. :) Attól eltekintve, hogy időbeli anomáliák voltak benne (kicsit zavart a dolog), nagyon jó kis akció film volt. Az elején nem értettem, hogy miért kell a terrorizmust is belevinni egy drogkartelles filmbe, de aztán szépen összeálltak a szálak és egy nagyon élvezhető film kerekedett belőle.
ui.: Josh Brolin még mindig nagyon ott van! :)

Kiskakukk

Kitűnő folytatása az első résznek! A lassú, melankólikus stílust átvette a kicsit gyorsabb, de szintén melankólikus stílus. A sztori most se lett túlbonyolítva, de kellően ügyesen van tálalva ahhoz, hogy törje rajta a fejét az ember. Zeneileg és képileg is elsőrangú a film. És a színészi játék…Josh Brolin és Benicio Del Toro ismét elsőrangú a szerepében – külön öröm, mivel mindkettejüket nagyon szeretem, hogy most jóval több játékidőt kaptak. Tetszett, hogy ezúttal kicsit rálátást kaptunk az emberi oldalukra is, ők most már nem csak a rejtélyes „tangapapucsos f.szkalap és a "kib..ott kolumbiai kartell embere”. Del Toro jelenete a néma pasassal külön megérne egy misét…
Remek film, számomra többször nézős.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján