Sicario 2. – A zsoldos (2018) 41

Sicario 2: Soldado / Sicario: Day of the Soldado
122' · amerikai, olasz · akció, dráma, krimi 16

A film a Sicario – A bérgyilkos eseményei után játszódik, amikor az USA drog elleni háborúja a tetőpontjára hág a Mexikói határon.

angol
magyar
magyar

Képek 3

Szereposztás

Josh BrolinMatt Graver
Benicio Del ToroAlejandro Gillick
Matthew ModineJames Ridley
Jeffrey DonovanSteve Forsing
Christopher HeyerdahlDeats
Manuel Garcia-RulfoGallo
Ian BohenCarson Wills
Jake PickingShawn
David CastanedaHector
Catherine Keener

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 3

Várólistára tette 45


Kiemelt értékelések

Bence211 

A Sicario 2. – A zsoldos sokak számára válhat nézhetőbb, könnyedebb, finoman szólva popcornfilmesre elődjéhez képest. Azoknál viszont nem biztos, hogy elérik a kellő hatást, akik egy pontosan ugyan olyan hangvételű alkotásra számítanak, mint a Villeneuve által megkomponált első epizód. Ettől függetlenül az utóbbi időben megjelenő, egy kaptafára épülő, unalmasig rágott és nyúzott akciófilmek tengerében bőven magasan kiemelkedő darabról beszélhetünk, főleg azok számára, akik már 2015 óta úgy várják a következő kartellháború szekvenciát, mint a Messiást. Részletesebben az oldalunkon olvashatjátok a teljes beszámolót. : http://filmdoboz.hol.es/…

Czkitty

Annyira örültem, hogy Emily nem volt benne, hogy már ettől több csillagot adnék a filmnek. :) Attól eltekintve, hogy időbeli anomáliák voltak benne (kicsit zavart a dolog), nagyon jó kis akció film volt. Az elején nem értettem, hogy miért kell a terrorizmust is belevinni egy drogkartelles filmbe, de aztán szépen összeálltak a szálak és egy nagyon élvezhető film kerekedett belőle.
ui.: Josh Brolin még mindig nagyon ott van! :)

Mr_Catharsis91 

Nem volt olyan fojtogató és jó, mint a Villeneuve-féle első rész, de azért rendben volt. A zenéje viszont teljesen felejthető, egyedül akkor csillant fel a szemem, mikor megszólalt Jóhannsson-tól a The Beast. Attól mindig elszorul a torkom, ha meghallom.
Del Toro-nak azért megint nagyon jól állt a bérgyilkos szerep, izgultam is miatta a film utolsó fél órájában. Az a jelenet meg a néma férfiával. A film fénypontja volt.
Állítólag lesz harmadik rész is, de fogalmam sincs mit fognak kihozni belőle. Mindenesetre Villeneuve nélkül nem hiszem, hogy fel tudna érni az első rész szintjére. Az úgy volt parádés, ahogy kellett.

Stella9 

Kellemes folytatása az első résznek. A lassú, melankólikus stílust átvette a kicsit gyorsabb, de szintén melankólikus stílus. Josh Brolin és Benicio Del Toro ismét elsőrangú a szerepében – külön öröm, hogy most jóval több játékidőt kaptak. Tetszett, hogy ezúttal kicsit rálátást kaptunk az emberi oldalukra is, ők most már nem csak a rejtélyes „tangapapucsos f.szkalap” és a „kib..ott kolumbiai kartell embere”.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján