Shokubutsu Zukan (2016) 11

Evergreen Love / Illustrated Plant Book · 植物図鑑
112' · japán · dráma, romantikus, vígjáték, rejtély 12

Sayaka egy irodában dolgozik, de sem a munkájában, sem a szerelemben nem valami szerencsés. Egy éjszaka egy Itsuki nevű fiút talál eszméletlen állapotban a lakása előtt. Sayaka befogadja a fiút és ettől kezdve együtt élnek. Itsuki megtanítja Sayakának, hogy kell gyógynövényeket gyűjteni és… [tovább]

japán

Szereposztás

Iwata TakanoriItsuki
Takahata MitsukiSayaka
Abe JojiTakezawa Yohei
Imai HanaNogami Yurie
Yazawa ErikaTamai Chiaki
DankanYamazaki Makoto
Owada ShinyaTome Ryumei
Miyazaki YoshikoKono Noriko

Várólistára tette 12


Kiemelt értékelések

krlany 

Ez egy kedves, aranyos, szép történet. Nincs benne nagy csinnadratta, hisztéria és én ezt nagyon tudtam értékelni benne, hanem csak egy szépen, lassan kibontakozó, halk és csendes szerelem. Közben pedig mindenféle füvekkel, gyógynövényekkel ismerkedünk, amikből marha jól kinéző kaják születnek.

Shad 

Aranyos, romantikus, kicsit főzőcskés, kicsit növényeket bemutató könnyed történet. A történet azért kiszámítható, én a végén kicsit megkínoztam volna Itsuki-t:D spoiler áh és van még egy szavam rá : cuki történet!:)

robnor 

Elég furán kezdődött a történet, de aztán a végére szerencsére összeállt a kép. Valóban bűbájos kis sztori, de azért talán többet is kihozhattak volna belőle.

GentleRain 

Aranyos kis romantikus, eléggé kiszámítható film, de nekem azért tetszett. Mondjuk a felétől lehet tudni, mi Itsuki nagy titka, de aranyosan oldották meg. A vége meg egyszerűen édes. :)


Hasonló filmek címkék alapján