Shikaku Tantei Higurashi Tabito (2017–2017) 2

Virtual Detective Tabito Higurashi · 視覚探偵 日暮旅人
55' · japán · dráma, vígjáték, sorozat, krimi
1 évad · 9 rész

Higurashi Tabito a látását kivéve az összes érzékét elvesztette. Látása viszont különleges, amit felhasználva magándetektívként dolgozik: mindent lát, amit a többi ember másképpen érzékel. A sorozat első része a 2015-ös special.

Szereposztás

Matsuzaka ToriHigurashi Tabito
Tabe MikakoYamakawa Yoko
Hamada GakuYukiji Masahiko
Ueda TatsuyaKamekichi Tsuruta
Hirdetés

Várólistára tette 3


Kiemelt értékelések

Shad 

Erre az értékelésre direkt aludtam egyet:) Végül a 9 mellett döntöttem, az egyetlen oka pedig az első pár rész. Maga a sztori, ha az első 2-3 részt „túléled” nagyon jó. Vizuális effektek teljesen rendben vannak. A nyomozások is izgalmasak, főleg a vége fele. Ezt bizonyítja, hogy az utolsó három részt a hetedik részben „értékeltem” mert nem vettem észre, hogy közte nem jeleztem a részeket:P annyira vitt a sztori:) Az eleje kicsit lassú, annyira azért nem unalmas, csak a humorának nagy részét én egyszerűen nem találtam humorosnak. Elméletileg a rendőrség volt a „komédia” része a sorozatnak, hát ez nekem úgy jött le, hogy a legtöbbször a nő képébe másztam volna…aztán a végére ez is normalizálódott hála az égnek:)
Karakterek? azt kell mondjam ez a piciny család, amit semmilyen vér nem köt össze kenterbe ver sok valós családot. Talán pont azért, mert mind egyedül voltak és elhagyatottak valamilyen szinten. A kislány tüneményes volt és éles eszű, a doktor igazi nagypapás feelinget adott, Yukijit nem lehetett nem imádni a hatalmas szíve miatt, ahogy összetartotta a népet:) Yoko, mint női főszereplő rendben volt, amikor kellett háttérbe vonult, amikor kellett teljes mellszélességgel ott volt. Végül ott van Tabito…jézusom ez a hapsi:D Matsuzaka Tori-tól még semmit nem láttam, nem vagyok egy nagy jdramas, de az tuti, hogy nem ez volt az utolsó sorozata számomra:P Azok a kék kontaktlencsék…az ember örökre el tudna bennük veszni:P Nagyon jól ábrázolta a karaktert, a kifele mosolygós , belül elveszett dühös jéghideg akaratot.Mondjuk az a csimpánz szerű futás…:D nem tudtam most sírjak vagy nevessek rajta:P Ahh teljesen rendben voltak a karakterek, a rendőrök kivételével az összes:P
Kinek? nyomozós, nem annyira a szerelmi szálon van a hangsúly, inkább a család összetartozásán. Mosolygós, sírós, néha rugdosni vágyó, érzelmek teljes skálája:) Nem mondom maradéktalanul elégedett, de a végén az utolsó jelenet mindent megért:)

2 hozzászólás
kkata76 

Kimondottan komédiának indult a sorozat, azt gondoltam, egynek jó lesz, volt unalmas rész is az elején. Aztán egyre feszültebb, izgalmasabb és komolyabb lett, (de azért a humorról sem feledkeztek meg teljesen), nagyon jó lett a végére! A színészeket nem ismertem, de Matsuzaka Torit biztosan fogom figyelni.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján