Shangyin (2016–2016) 20

Addicted Heroin / Addiction Webseries / Heroin Web Series / Addiction · 上癮网络剧
25' · kínai · dráma, romantikus, sorozat 16
1 évad · 15 rész

Bai Luo Yin gyerekkora óta a nemtörődöm apjával, Bai Han Qi-vel, és a nagyanyjával él. Tizenhat éves korában az anyja, Jiang Yuan, újra férjhez megy egy magas rangú, özvegy hivatalnokhoz, Gu Wei Tinghez. Gu Wei Tingnek van egy fia is, Gu Hai, aki neheztel az apjára. A sors keze által a két,… [tovább]

Szereposztás

Xu TimmyBai Luo Yin
Huang JohnnyGu Hai
Chen WenYang Meng
Lin Feng SongYou Qi
Liu Xiao YeJiang Yuan (Luo Yin anyja és Gu Hai mostohaanyja)
Zhou Yu TongShi Hui (Luo Yin ex-barátnője)
Song TaoBain Han Qi
Shangyin (2016–2016)
Rendező
Forgatókönyvíró

Gyártó
Huace Film & TV

Kedvencelte 4

Várólistára tette 6


Kiemelt értékelések

pvik13 

Igazából már a 10. rész fele elkezdtem gondolkodni hogy is tudnám jellemezni tömören ezt a sorozatot és arra jutottam „Nem túl jó, de nem is tragikus”. Hiszen Bai Luo Yin & Gu Hai kapcsolata aranyos és egyben érdekes is, de nem igazán éreztem azt a pluszt ami különlegessé tenné azt :c Inkább mellékszereplők terén voltam leginkább morci, mivel az első pár részben nagyon megkedveltem Yang Meng-et, de aztán az évad közepére így PUFF eltűnt és visszatért az évad végére. ┐(゚~゚)┌ Mindezektől eltekintve humoros volt és nagyon szerethető…főleg Bai Luo Yin apukája :33 nagyon rendes egy ember. spoiler

2 hozzászólás
kkata76 

Kár, hogy elkaszálták a sorozatot, valószínűleg csak pár rész lett volna hátra, és egyáltalán nem volt rossz.

krlany 

Nos, a kínai bl sorozat, mint olyan, tényleg egy nagy rejtély számomra…
Az, hogy kínai, ez azt is jelenti, hogy lassabb, mint a többi távol-keleti, de ezzel nincs is baj. A zenéje szép és érzelmes, mondhatni lírai, ahogy már megszokhattuk a kínaiaktól… viszont a többi ufo.
Az eleje tök jól indult, de a negyedik résznél még mindig ugyanott járunk, hogy mint az oviban húzgálom a hajadat, csak figyelj rám. Unalmas. Tök infantilis. Majd féltékeny vagyok spoiler, arról nem is beszélve, hogy wtf?! spoiler.
A vége meg totál káosz spoiler, és minden lóg a levegőben, mintha csak a szezonzáró egy új évad felütése lenne.
Nem rossz, de nem ez a jó.

8 hozzászólás
Marinette 

Na, ez érdekes volt!
Elég vegyes véleményeket olvastam korábban a sorozatról és meg tudom érteni, hogy sokaknak nem tetszett. Pl. nálam is többször kiverte a biztosítékot. De! Ennek ellenére vagy pont ezért fogalmam sincs, de imádtam! Egyszerűen a 2. résztől nem bírtam abbahagyni és egyhuzamban néztem végig. Nagyon sajnálom, hogy hiába leforgatták a folytatást, mégsem lehet megnézni, mert betiltották. Mivel elég sok BL könyv fog nemsokára megjelenni itthon, reménykedem benne, hogy ezt is ki fogják adni.
Nem mindennapi volt a srácok kapcsolata az már biztos. Bai Lou Yint kedveltem jobban, bár Gu Hai karaktere érdekesebb volt. Ő néha konkrétan a frászt hozta rám. És ahogy Huang Jingyu alakította, na az eszméletlen volt!
A zenéje is nagyon tetszett, különösen a végén hallható dal. Meglepődtem, hogy Xu Timmy énekli. Nagyon tehetséges színész és énekes is.
Nem tökéletes, látok benne hibákat, mégsem tudok 10 csillagnál kevesebbet adni. Örülök, hogy megnéztem.


Hasonló filmek címkék alapján